Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

5 stvari zbog kojih treba da cenite ako imate Strelca u svom životu

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Važno je da u svom životu imate ovaj znak, a evo i zašto...

Svaki znak je u stanju da donese nešto novo i pozitivno u vaš život čineći ga raznovrsnijim, ispunjenijim i na kraju ugodnijim! Ali, ovaj horoskopski znak jedan je od najplemenitijih i sjajan je materijal za prijatelja.

I baš zbog toga nije nam bilo teško da pronađemo 5 stvari zbog kojih istinski treba da cenite Strelca u svom životu...

# Vole nova iskustva i traže uzbuđenja

Strelac nije jedna od onih osoba koja će odbiti da sa vama isproba suši, da sa vama po prvi put pogleda horor film ili ode na na neku egzotičnu destinaciju. Vaš Strelac apsolutno je otvoren za nova iskustva, neprestano traga za uzbuđenjima i avanturama. Osim toga, ne voli preterano da se druži s ljudima koji su zatvorenog uma i statične osobe. Dakle, slobodno sa svojim omiljenim Strelcem otkrivajte nove stvari i obogati vaš odnos različitim iskustvima.

# Veoma su društveni

Strelčevi, poput Vaga, izuzetno su društvene osobe. Oko njih su često gomile ljudi, ali sve ih znaju razvrstati na lestvicama bliskih prijatelja i poznanika. Osim toga, Strelčevi imaju veoma dobre komunikacijske veštine i rado će vas upoznati sa svojim prijateljima. Dakle, samo jedan Strelac u životu može obogatiti i vaš društveni život.

Povezane vesti

# Rado će priskočiti u pomoć

Strelčevi su na glasu kao najodaniji horoskopski znak. Oni nikada svoje prijatelje ne ostavljaju same, a u svakoj nevolji će priskočiti u pomoć. Sjajno su rame za plakanje i moralna podrška. Lečiće vam ljubavne rane, tešiće vas kada imate poslovnih problema i sa vama će prolaziti kroz porodične krize. Ma ko ih ne bi voleo!

# Velikodušni su i darežljivi

Strelčevi su velikodušne i darežljive osobe. Kada Strelac ima novca, celo društvo ima novca. Nije štedljive naravi, a u društvu baš nikada nije škrt. Da, često pravi večere i zabave za prijatelje jer voli da okuplja ljude oko sebe i skuplja uspomene. Iako, ovde morate malo paziti na svog Stelca. Ponekad je malo naivan i ne vidi trenutak u kom prijateljstvo pređe u iskorišćavanje.

# Ne ljute se često

Ovo je tačka u kojoj se Strelčevi ponajviše razlikuju od Vaga. Dok se Vaga češće i lakše na ljuti, Strelac jednostavno nema snažne senzore za bes. Sklon je dubokom opraštanju i zaboravljanju, a da bi ga pošteno naljutio moraš preći baš sve granice lepog ponašanja.

Izvor: miss7.24sata.hr / cosmopolitan.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader