Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Nedeljni horoskop od 3. do 9. decembra 2018. godine

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Bikovi treba da se klone rasprava sa partnerom,dok Rakove očekuje zanimljiv ljubavni susret...

Ovan

Posao

Tokom ove nedelje uspostavljate kontakte sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Ipak, u prvoj polovini perioda, izbegavajte rasprave sa saradnicima. U vreme mladog Meseca, oko 7. decembra, možete da očekujete priliv novca, a umetnici i sportisti promene na poslu ili napredovanje u karijeri.

Ljubav

Pozicija Venere, planete ljubavi i vladaoca astrološke kuće partnerskih odnosa, pod uticajem retrogradnog Urana iz vašeg znaka, donosi vam nove kontakte i poznanstva. Aspekti vašeg vladaoca Marsa najavljuju susret sa harizmatičnom osobom čije zanimanje ima veze sa čestim putovanjima.

Zdravlje

Čuvajte se povreda.

Bik

Posao

U prvoj polovini perioda, možete da očekujete novčane dobitke preko saradnje sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Pozicija vašeg vladaoca Venere, planete novca, donosi vam kontakte sa potencijalnim partnerima, naročito ukoliko planirate pokretanje privatnog biznisa. U drugoj polovini nedelje izbegavajte nepotrebne troškove.

Ljubav

Aspekti Marsa, planete erotike, u prvoj polovini perioda, nagoveštavaju uzbuđenja na emotivnom planu. Klonite se rasprava sa partnerom ukoliko ste u braku ili dužoj vezi. Slobodnim Bikovima, krajem nedelje, može da se dopadne Vaga. Škorpija misli na vas, a Devica vam šalje SMS.

Zdravlje

Konzumirajte biljne čajeve.

Blizanci

Posao

Bilo bi dobro da već početkom nedelje poslušate savet Bika ili Jarca. Napet aspekt između Neptuna i vašeg vladaoca Merkura u retrogradnom hodu, do 5. decembra, upozorava da izbegavate rasprave sa mlađim kolegama, kao i da odložite potpisivanje važnih ugovora. Dogovor sa strancima, krajem perioda, povoljno utiče na finansijsku situaciju.

Ljubav

Početkom nedelje možete da odete na zajednički put sa partnerom. Dame rođene u poslednjoj dekadi, posle 5. decembra očekuje susret sa osobom od koje ih deli veća razlika u godinama. U vreme mladog Meseca, oko 7. decembra, možete da upoznate nekoga ko neće biti iskren prema vama.

Zdravlje

Pazite se povreda u kući.

Rak

Posao

Pozicije Marsa, vladaoca astrološke kuće karijere, kao i Sunca, u drugoj polovini nedelje, povoljno utiču na vaše finansije. Ipak, trebalo bi da izvzbegavate konflikte sa mlađim saradnicima. Pazite na svoje izjave, ako ste prisutni u javnosti zbog posla. Krajem perioda bilo bi bolje da izbgavate rizične finansijske transakcije.

Ljubav

Pozicija Venere, simbola emocija, u astrološkom polju ljubavi, donosi vam susret sa umetnikom ili sportistom. Posle 5. decembra u vaš život može da uđe neko ko će vam mnogo značiti. U vreme mladog Meseca, vašeg vladaoca, oko 7. decembra, udvaraće vam se osoba koju ćete upoznati na poslovnom skupu.

Zdravlje

Nesanica.

Na sledećoj strani pročitajte za Lava, Devicu, Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...

Lav

Posao

Saradnja sa strancima, u prvoj polovini nedelje, može da predstavlja uvod u vid dugoročne isplative saradnje. Ipak, do 5. decembra, zbog retrogradnog hoda Merkura, pazite da vas neko ne prevari. Naglašen znak Strelca, u drugoj polovini perioda, donosi uspeh predstavnicima vašeg znaka koji se bave nekim kreativnim zanimanjem.

Ljubav

Pozicija Marsa, planete sukoba, može da vam donese probleme zbog partnerove ljubomore. Preko društvene mreže, sredinom perioda, očekuje vas susret sa mlađom osobom čije zanimanje podrazumeva češća putovanja. Posle 6. decembra udvaraće vam se neko od koga vas deli veća razlika u godinama.

Zdravlje

Kontrolišite krvni pritisak.

Devica

Posao

Aspekti Venere početkom nedelje, doprinose poboljšanju finansijske situacije. Ugovore bi trebalo da potpisujete posle 6. decembra, kada vaš vladalac Merkur, planeta biznisa, kreće direktnim hodom. U vreme mladog Meseca, oko 7. decembra, dobijate ponudu iz inostranstva. Pozicija Jupitera najavljuju mogućnost odlaska na put.

Ljubav

Mars, planeta erotike, nagoveštava strastveni susret sa vodenim znakom. Ako ste zauzeti, partner može da pokaže veću dozu ljubomore, dok će slobodne Device na seminaru ili predavanju upoznati nekoga ko će ih fascinirati. Voljena osoba krajem nedelje može da vas iznenadi pozivom na zajednički put.

Zdravlje

Izbegavajte stresne situacije.

Vaga

Posao

Retrogradni hod Merkura, u prvoj polovini perioda, upozorava da čuvate kartice, telefone, ključeve i sl. Posle 5. decembra sportisti dobijaju ponudu za nov angažman. Saradnja sa ženama povoljno utiče na vaše finansije. U vreme mladog Meseca, oko 7. decembra, bićete uspešni, ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

Ljubav

Oslabljena pozicija vašeg vladaoca Venere, posle 2. decembra, nagoveštava strastveni susret sa osobom koja nosi uniformu na radu. Posle 5. decembra, partner vam poklanja više pažnje, naročito ako ste u dužoj vezi. Voljena osoba pokazuje veću dozu ljubomore.

Zdravlje

Promenite način ishrane.

Škorpija

Posao

Aspekti vašeg vladaoca Marsa, iako oslabljenog pozicijom u Ribama, donose uspeh umetnicima. U prvoj polovini perioda povedite više računa o dokumentima i vrednim sitnicama. Posle 6. decembra rastu šanse za napredovanje u karijeri, naročito ako se bavite nekom intelektualnom delatnošću. Krajem perioda, očekuje vas potpisivanje isplativog ugovora.

Ljubav

Sa Venerom u vašem znaku, posle 2. decembra bićete omiljeni i popularni, naročito kod suprotnog pola. Naglašena druga astrološka kuća nagovešatava susret sa harizmatičnom osobom kou poznajete preko poslovnih kontakata. Partnerovo ponašanje budi vašu sumnju u njegovu vernost.

Zdravlje

Ostavite duvan.

Na sledećoj strani pročitajte za Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...

Strelac

Posao

Sa Suncem u vašem znaku, očekuju vas susreti sa uticajnim osobama. Sredinom nedelje finansijska situacija kreće nabolje. Do 6. decembra povedite više računa o dokumentima, ključevima, telefonima. Izbegavajte konflikte sa saradnicima. Aspekti vaših vladalaca Jupitera i Neptuna donose vam novac preko poslova sa strancima.

Ljubav

U prvoj polovini perioda partner želi da vas obraduje pozivom na zajednički put. Posle 6. decembra, na poslovnom skupu možete da upoznate interesantnu osobu s kojom ćete ući u vezu na duže staze. U vreme mladog Meseca, oko 7. decembra, slobodne predstavnike znaka može da privuče neki zemljani znak.

Zdravlje

Proverite krvnu sliku.

Jarac

Posao

Mnoštvo planeta u 12. astrološkom polju, u prvoj polovini perioda, opominje da se čuvate prevara. U vreme retrogradnog Merkura, do 5. decembra, budite oprezniji ako planirate da potpisujete ugovore. Aspekti vašeg vladaoca Saturna, planete ambicije, donos vam novčane dobitke, ukoliko se bavite kupoprodajom nekretnina.

Ljubav

U prvoj polovini nedelje vašu pažnju može da privuče tajanstvena osoba, ako ste muškarac, dok dame može privući zauzeta osoba. U vreme mladog Meseca, oko 7. decembra, može da vam se udvara neko čije zanimanje podrazumeva česta putovanja. Pozicija Marsa nagoveštava strastveni susret sa Škorpijom.

Zdravlje

Reumatske tegobe.

Vodolija

Posao

Aspekti Jupitera, simbola prosperiteta, u prvoj polovini perioda donose vam saradnju sa strancima, dok studenti mogu da dobiju stipendiju za stručno usavršavanje u inostranstvu. Bićete uspešni ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Krajem nedelje očekuju vas neplanirani izdaci. Izbegavajte potpisivanje ugovora o novim poslovima.

Ljubav

Aspekti ljubavnih planeta Venere i Marsa, već početkom perioda donose vam strastveni susret sa osobom koja će vam se dopasti na prvi pogled. Ukoliko ste u dužoj vezi, moguć odlazak na kraći zajednički put s partnerom. U vreme mladog Meseca, oko 7. decembra, možete da obnovite vezu sa starom simpatijom.

Zdravlje

Zubobolja.

Ribe

Posao

Direktan hod Merkura, posle 6. decembra, donosi vam šanse za proširenje poslova sa strancima iz prekookeanskih zemalja. U prvoj polovini perioda trebalo bi da izbegavate rasprave sa nadređenima. Sredinom nedelje rastu šanse za ugovaranje novog aranžmana, naročito ako se bavite građevinarstvom, arhitekturom ili kupoprodajom nekretnina.

Ljubav

U prvoj polovini nedelje vašu pažnju može da privuče zauzeta osoba koju poznajete preko poslovnih kontakata. U vreme mladog Meseca, oko 7. decembra, možete da „uplovite“ u vezu sa veoma šarmantnom osobom. Ako ste u braku ili dužoj vezi, opterećuju vas partnerova ljubomora i posesivnost.

Zdravlje

Izbegavajte alkohol.

Izvor: novosti.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader