Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Mali ljubavni horoskop do 15. decembra 2018. godine

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Blizance očekuje tajna ljubav, a Lava rešenje romantičnih briga

Ljubavni horoskop otkriva koji znakovi će privući romantičnu sreću, a kojima loša karma uništava ljubavne planove! Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi do 15. decembra...

Ovan

Posle dugogodišnjeg maštanja više ne očekujete ljubavnu bajku, ali vam je jako važna prošlost potencijalnog partnera. Ipak, ostaje otvoreno pitanje zašto vam je to toliko važno – zbog istine ili zbog brige oko toga šta će drugi reći.

Bik

Vaši provodi kao da nemaju kraja. Ljudi, okolnosti i događaji idu vam na ruku i stalno se stvaraju prilike za druženja. Međutim, vaš aktivan način zavođenja može umoriti drugu stranu, pa pokušajte da budete prizemni i manje zahtevni.

Blizanci

Ljubav će biti tiha, a vi tajanstveni. Neki bi se mogli zateći u iskušenju formiranja tajne ljubavne veze. Mogu da nastanu problemi zbog loše komunikacije, zato izbegavajte rasprave i posvetite se negovanju ljubavi.

Povezane vesti

Rak

Biće sve u redu ako pazite koje reči izgovarate i ako ne uzimate prigovore partnera za ozbiljno. Jednostavno mu (joj) oprostite i fokusirajte se na ono što je dobro između vas. Tako ćete oboje biti srećniji, a ozbiljan razgovor odložite za druge dane.

Lav

Vaši ideali u ljubavi biće postavljeni visoko, ali vi ste spremni da ih sledite, bez obzira gde vas oni doveli. Ipak, to neće doneti rešenje vaših ljubavnih briga. Pokušajte sve prihvatiti sa mirom.

Devica

Pred vama su dani koji će vas verovatno staviti u poziciju usamljenika ili ćete u odnosu sa partnerom osetiti frustraciju. Bićete osetljiviji znatno više nego inače. Izađite, provedite se sa prijateljima, ugodite sebi, a ljubavne brige će se uskoro rešiti.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...

Vaga

Opet ste na istoj talasnoj dužini sa partnerom. Sada možete deliti sve i to na ravnopravan način. U ovom periodu postaćete vrlo emotivni, pa ćete od druge strane očekivati više zagrljaja i nežnosti.

Škorpija

Očekuje vas velika zabava, možda organizovanje nečijeg rođendana. Na ovom društvenom okupljanju bićete neverovatno šarmantni i postaćete glavna zvezda zabave. Usamljene Škorpije privlače pažnju svojom harizmom, a moguće je da će sresti novu ljubav.

Povezane vesti

Strelac

Prihvatiti nešto što vam baš i nije po volji znak je zrelosti i strpljenja. Bićete tihi i diskretni. Potom će uslediti i ono pravo prihvatanje od druge strane, pa ćete shvatiti šta zapravo znači voleti. Biće to korak unapred.

Jarac

Neobavezni ste i otvoreni za svaku opciju, a tako prevazilazite manja neslaganja sa partnerom. Sve zagonetke i male ljubavne brige lako ćete razrešiti u društvu dobrih prijatelja. Oni će vam pomoći i očekujte dobre savete.

Vodolija

Vaša veza će dobro napredovati, ali izbegnite "teške" reči jer nisu isključeni verbalni nesporazumi. Sa partnerom činite potpunu celinu koju svako može poželeti. Uživajte u ljubavi!

Ribe

Vaša mašta biće toliko jaka, da iz nje možete izvući rešenje za svaku ljubavnu situaciju. Ovoga puta neki će radije ostati sami jer će im intuicija govoriti da će bolja vremena za ljubav tek doći. Ako imate partnera, sledi dobar period.

Prilagođeno sa: Ehoroskop

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader