Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Imate Vagu u svom životu? Blago vama! 11 koje stvari treba da znate o ovom horoskopskom znaku

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Vage će vas uvek naterati da i u svom najvećem neprijatelju pronađete ono dobro...

Užasno su neodlučne

Nebitno radi li se o velikoj odluci poput one – prihvatiti posao ili ne, ili treba odlučiti hoće li večerati ribu ili piletinu, za Vage to predstavlja pitanje života ili smrti. One će sastaviti listu za i protiv i naposletku dobro odvagnuti koja je odluka ispravna.

Mirotvorci su

Sve bi se Vage trebale prijaviti na izbor lepote jer, dragi naši, Vage sve što žele je mir u svetu! Vage će vas uvek naterati da i u svom najvećem neprijatelju pronađete ono dobro, a ako se naše u situaciji da su njeni prijatelji u svađi, učinit će sve da ih pomiri.

Imaju problem s odbijanjem

Iako imaju pretrpani raspored Vage će bez imalo pogovora odraditi poslovni projekt, obavljati porodične obveze i pomoći prijatelju, a kasnije će psovati. I nemojte sada, kada ovo znate, iskorištavati Vage jer, vas one neće znati odbiti.

Povezane vesti

Ljubomorne su

Osim što su ljubomorne, Vage strahuju da će nešto propustiti. Vage žele imati uvid u sve, u svakom trenutku. Tako kada ne posete koncert, izložbu ili se ne pojave na najboljoj žurci u gradu o kojem svi pričaju, Vage će se ‘žive pojesti’.

Šarmantne su i kokete

Iako retko ko može odoleti njihovom šarmu, ne morate brinuti Vage vas nikada neće prevariti. One su verne i odane.

Trebaju vreme za punjenje baterija

Neki će možda reći da su Vage lenštine no, prava je istina da one s vremena na vreme trebaju vremena za sebe kako bi napunile baterije i spremile se za dalju avanturu i zabavu.

Nastavak horoskopa pročitaje OVDE!

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader