Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

10 stvari koje treba znati pre nego što uđete u vezu sa BLIZANCEM

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

Ako vam je Blizanac skrenuo pažnju, postoji nekoliko stvari koje treba da znate pre nego što se odlučite da uđete sa njim u vezu..

Treći znak zodijaka vlada od 21. maja do 20. juna i simbolizuju ga Blizanci. Evo 10 stvari koje treba da znate da biste ovladali dvojnom prirodom ljubavi Blizanaca.

Postoje dve strane svega

Ova činjenica posebno važi za muškarce Blizanace. To je divna osobina kada je u pitanju razumevanje tačke gledišta drugih ljudi i sjajno je ako napredujete na određenom nivou nepredvidljivosti - on će vas uvek držati u neizvesnosti! Loša strana je da žudi za raznolikošću (što znači da mu sve lako može dosaditi).

On je doživotni učenik

Element Blizanaca je vazduh što znači da sve se vrti oko mozga. On je radoznao, žudi za intelektualnom stimulacijom i uvek nastoji da nauči nove veštine. Takođe voli da priča i sve to razmišljanje ga čini odličnim govornikom. To je uvek plus u vezi! Međutim, može sakriti svoja prava osećanja iza svega toga.

Povezane vesti

Voli nova poznanstva

Blizanci imaju simboličnu dvojnu prirodu, a s obzirom na to imaju želju za interakcijom sa ljudima oko sebe. On je veseo, zabavan društveni tip koji uživa u upoznavanju novih ljudi.

Razmišljaće glavom više nego srcem

Iako je vragolast i energičan, zaljubljeni muškarac rođen u znaku Blizanaca vas verovatno neće oboriti sa nogu intenzivnom strasti ili ozbiljnim romantičnim gestovima. To ne znači da nije strastven prema vama, ali zbog njegovog intelektualnog pristupa vam se može činiti tako.

On je glavni debatant

Voli stimulativan razgovor, duhovit je i brzo razmišlja. Uvek je raspoložen za malu verbalnu predigru. Ipak ćete morati da se naviknete da gubite skoro svaki argument, jer njegova nemilosrdna logika gotovo uvek preovladava.

On voli dobar seksualni odnos

Ne dozvolite da vas njegova intelektualna priroda prevari, Blizanci su razigrani i zabavni u spavaćoj sobi. Uvek je spreman za eksperimentisanje i isprobavanje novih stvari, pa iskoristite priliku!

On je moderno obučen

Iako nije čovek koji neozbiljno troši novac, Blizanac zna kako da se lepo obuče i uživa u dobrom šopingu. Nikada nećete morati da brinete da će se pojaviti na večeri sa vašim roditeljima u papučama i pocepanim farmericama.

Flertuje bez srama

Možda ćete želeti da razmislite o odnosu sa Blizancem ako ste ljubomorni tip. On je šarmer po prirodi i moraćete da se naviknete na to!

Povezane vesti

Kada se zaljubi, zaljubi se jako

Upoznavanje Blizanaca zahteva strpljenje. Možda vam se čini da je malo kolebljiv, da se malo teže vezuje i da je njegova sklonost odbrane logikom u stvari hladnoća i nezainteresovanost, samo mu dajte vremena da vas zaista upozna. On se ne zaljubljuje brzo, ali kada se zaljubi, potpuno je posvećen.

On je astrološki kompatibilan sa...

On je najkompatibilniji sa Vodolijom ili Vagom. Ako ste i vi Blizanci, to može biti zaista zanimljivo! Međutim, ako ste Riba ili Devica, mogli biste biti u lošijem odnosu.

Izvor: Večernje novosti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader