Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Vikend horoskop do 18. mart 2019: Vreme je da slušate svoja osećanja!

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Petak je dan kada ćete uspeti da ostvarite svoje ciljeve..

U petak možemo uploviti u mirne vode. Merkur se u svom retrogradnom hodu ponovo sastaje sa Suncem, podsećajući nas na zaboravljenu poruku, snagu intuicije i da je ovo vreme najbolje da se naše unutrašnje biće oseća zadovoljnim, jer konačno sa lakoćom prati znakove pored puta.

Subotu dočekujemo sa Mesecom u znaku Raka, pa smo emotivni, privrženi domu i porodici, ali zbog nezgodnih aspekata, baš na ovom polju, možemo doživeti razočarenje i biti neraspoloženi. Ponašanje bliskih možemo doživljavati lično, možda i grubo, samo zato što nam je potreban emotivni predah, tako da je najbolje da svu nežnost usmerimo prvo ka sebi.

Povezane vesti

Vikend, takođe, može doneti potrebu da preskočimo ove emotivne zamke i stanje gde bismo najrađe putovali, družili se, pa možemo uneti više energije nego što je potrebno u beg od svega, usmeriti se na druženje, putovanje, očekivati previše, a zapravo je atmosfera pogodnija za unutrašnje stanje pre nego spoljno izražavanje.

Ukoliko bismo mogli spojiti nežnost sa jasnoćom i prisutnosti, uspeli bi da promenitmo sećanja. Neka vas vodi osećaj u otkrivanju sopstvenog blaga!

Povezane vesti

Izvor: Profesionalna astrologija

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader