Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Previše samokritični: 3 horoskopska znaka koja nikad nisu zadovoljni!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Da li ste i vi među njima?

Neke ljude je jednostavno nemoguće zadovoljiti, a astrolozi tvrde da to ima veze sa znakom u kojem su rođeni i ističu tri najveća kritičara zodijaka. Možete se truditi do besvesti, ali ako imate posla sa nekim od ovih horoskopskih znakova, sav trud će biti uzaludan jer su oni pravi profesionalci u pronalaženju stvari koje ne valjaju.

Blizanci

Jedan od najneodlučnijih znakova je ujedno i najbolji u kritikovanju stvari. Njihova sklonost predomišljanju je neverovatna, a upravo će zahvaljujući njoj uspeti da pronađu negativne stvari čak i tamo gde ih normalan čovek nikad ne bi pronašao. 

Devica

Device su perfekcionisti, a samim tim i jako sklone kritikovanju - ne samo drugih, nego i sebe. Drugima će to možda delovati kao hronično nezadovoljstvo, ali Device zapravo samo pokušavaju da učine stvari savršenim.

Povezane vesti

Vodolija

Ovaj znak nije toliko sklon kritikovanju drugih koliko voli da pronalazi greške kod sebe. Vodolije žele da budu savršene u svemu što rade, a kad im to ne uspe, osećaju se kao potpuni promašaj. Za njih je samokritika vrsta terapije. 

Povezane vesti

Izvor: Index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader