Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Sezona Bika neće doneti ništa lepo za OVA 3 znaka!

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

Oni će imati dosta poteškoća do 21. maja

Kao što verovatno znate ukoliko pratite astrologiju, 21. aprila je počela sezona Bika. Trajaće do 21. maja i nekim znacima Zodijaka će doneti poteškoće. Neki će se lako uznemiriti, neki će proći kroz promene, a drugi će se osećati vrlo nesigurno u svojim životima. Pogledajte tri znaka zodijaka koji će naići na poteškoće u sezoni Bika i ako se nađete na listi, ne brinite, samo morate sačekati da ovaj mesec prođe i onda će se sve vratiti u normalu!

Blizanci

Vi ste veoma razdražljivi. Uzmite vazduha i dišite, Blizanci! Sunce aktivira vašu misterioznu dvanaestu kuću snova, završetaka i rada iza scene, tako da se osećate mnogo spektakularnije nego obično. Na primer, možete osetiti potrebu da se izolujete ili napravite korak unazad, i to je u redu. Ali pošto je električni Uran u igri, možete očekivati i duhovnu revoluciju.

Povezane vesti

Vaga

Prolazite kroz dugo očekivanu transformaciju. Oh, Vage, vi imate toliko talenata i sposobnosti koje možete podeliti sa svetom, ali pre nego to učinite, svemir zahteva da se rešite nekoliko stvari. Sunce je u vašem osmom domu seksa, transformacije i zajedničkih resursa, tako da ćete se ovog puta možda osećati ranjivo.

Povezane vesti

Vodolija

Vaš temelj je nestabilan. Šta vam kaže intuicija, Vodolije? Sa suncem iznad vaše četvrte kuće, porodice i duše, osećate se mnogo više od uobičajenog, a možda čak i čitav dan provodite kod kuće. Nije loše. Naprotiv, morate da uradite tačno ono što vam je potrebno tokom ovog perioda. Imajte na umu da će električni Uran biti aktiviran u ovom području, tako da ćete se osećati kao da nemate dovoljno stabilnosti u svom životu. Jednostavno se opustite, a vladavina Bika brzo prolazi.

Povezane vesti

Izvor: Ženski magazin

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader