Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Zvezde o vernosti: Horoskopski znakovi koji nikada ne varaju!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

U astrološkom svetu, 3 znaka predstavljaju najvernije osobe...

Ako ste se ikad zapitali postoji li neka veza između horoskopskog znaka i rizikom od prevare, možda će vam pomoći ova detaljna  analiza. Naravno, nemojte uzeti ove rezultate zdravo za gotovo, mnogo je različitih karakteristika koje utiču na vernost u vezi, ali ovo vam može biti neka "startna pozicija". 

Kad je reč o vernosti, nema svako jednake principe. Naime, neki su malo "liberalniji", odnosno poprilično opušteni.  S druge strane, postoje osobe koje ne podnose neveru i nikada ne bi prevarile partnera. Kad je reč o neveri, onda se ova tri znaka ubrajaju u najvernije duše...

Devica 

Devica je verna osoba koja ima svoje principe. Za osobe rođene u znaku Device je nevera apsolutni tabu - takođe je i neoprostiva. Ako si u vezi sa Devicom, možeš mu verovati i uvek se pouzdati u njega. On nikada ne bi prevario svoju dragu.

Jarac 

Ovaj horoskopski znak spada među najvernije. Nevera je za njega strana reč. Kad je u vezi, nema šanse da prevari. Tačno to očekuje i od svoje partnerke. Ako će Jarca prevariti osoba sa kojom je u vezi, on će joj to teško oprostiti. Prevara se apsolutno kosi sa njegovim principima. 

Povezane vesti

Rak 

I Rak spada među znakove koji neće varati kada su u vezi. On sam strahuje od prevare, kao i da ga neko ne povredi - stoga nikada to ne bi napravio partnerki. Radije će prekinuti vezu ako primeti da više ne ide. 

Povezane vesti

Izvor: Miss7

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader