Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Ljubavni terapeuti: Ovo su znaci u horoskopu koji daju najbolje ljubavne savete!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Ako ih imate među prijateljima, poslušajte ih...

Ako se borite sa ljubavnim problemima i imate prijatelja u bilo kojem od ovih znakova, onda ga slušajte jer vam može mnogo pomoći.

Uvek razmislite o mišljenjima tih znakova zodijaka kada je reč o ljubavi, jer su njihova empatija, iskrenost i logika sve što vam je potrebno da se nosite sa svim vrstama problema.

1. Ribe

Snaga - Empatija

Ribe su neverovatne kada je u pitanju razumevanje njihovih emocija, uglavnom zato što su u izobilju sa njima. To ih čini odličnim savetnikom za ljubavne probleme, pogotovo ako se borite sa osećanjima u vezi sa svojim simpatijama, bivšim ili trenutnim partnerom. Ribe su vodeni znakovi, tako da znaju kako da budu preplavljeni emocijama. To ih čini odličnim savetnikom upravo u ovim situacijama.

2. Strelac

Snaga - Iskrenost

Strelčevi mogu biti neočekivani izvor dobrih ljubavnih saveta u vašem životu. Oni nisu poznati po svojoj sposobnosti da budu osetljivi, ali su izuzetni kada je u pitanju iskrenost, čak i kada je to teško. Oni će biti brutalno iskreni sa vama, tako da ako im se ne sviđa veza u kojoj se nalazite, očekujte komentare poput: "Beži dok možeš". Zbog njihove sposobnosti da budu iskreni, neće biti veoma oprezni u vezi vaših emocija, ali će vam reći tačno ono što treba da čujete u ovom trenutku.

Povezane vesti

3. Devica

Snaga - Logika

Device su poznate po svojoj sposobnosti da se organizuju, kao i zbog svojih načina pomoću kojih mogu da otkriju sve aspekte date situacije. Ovo vam može biti od velike koristi kada se osećate izgubljeno u vezi, ili kada ste neodlučni u vezi nove ljubavi. Device će vas uvek razumeti i pomoći vam da razmotrite čak i najsitnije detalje o problemu sa kojim se borite.

Povezane vesti

Izvor: Zenskimagazin.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader