Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Ljubavni nedeljni horoskop za Škorpije!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Očekujte iznenađenje i uživajte u pozitivnoj energiji...

Pod kontrolom, dobar eksterijer duboko utiče na škorpije. Strastven, prodoran i odlučan istraživaće sve dok ne dođe do istine. Možda neće puno izražavati I pokazivati emocije, ali budite sigurni da se ispod površine dešavaju velike stvari. Odličan lider, osoba rođena u znaku Škorpije je uvek svesna situacije, takođe se posebno ističe u snalažljivosti.

Škorpijaje vodeni znak, kao Riba i Rak, i živi za to da iskusi i izrazi emocije. Iako su osećanja veoma važna za Škorpiju, one ih iskazuju drugačije nego drugi vodeni znaci, češće skrivene u grudima.

Početak je nedelje i nećete biti baš usklađeni sa osobom do koje vam je stalo. Ne postoji drugi način da se ponovo uskladite osim da razgovarate, pričate, razgovarate...

Povezane vesti

Od srede do petka vaš ljubavni život će imati dosta koristi u zavisnosti od toga koliko budete otvorenog uma, očiju i posebno srca. Pripremite se da upoznate nekog novog ili produbite jednu vezu u nastanku. Moglo bi to biti veoma zanimljivo i dugoročno.

Tokom vikenda bićete raspoloženi da solirate, ali družiti se ovog vikenda, za vas bi moglo značiti dosta. Razmislite! Okružite se poznatim ljudima i uživajte u vikendu. Očekujte iznenađenje.

Povezane vesti

Izvor: Horoskopius

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader