Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Horoskop za Vodolije od juna do kraja godine!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Da li ste spremne?

U junu problem u emotivnim vezama i brakovima može samo napraviti to što ćete dosta vremena posvećivati svojim prijateljima. Uvek se potrudite da voljena osoba bude "ispoštovana" na pravi način  i nećete imati razloga za brigu!

Slobodnim Vodolijama polje ljubavi je puno kao oko - birajte, odaberite, proberite - ovo su divni momenti za ljubavna uživanja!

Period jul/septembar - Jul mesec zauzetima baš i neće biti po volji. Funkcionisanje na dnevnoj bazi sa partnerom je prilično otežano, ima tu svega i svačega: i neusaglašenosti, i nedoumica, i sumnji, i loše komunikacije... Sređujte ovo dok je vreme, i ako shvatate da je problem do vas - menjajte nešto! U julu se neki odnosi mogu raspasti, ali ni slobodni baš neće funkcionisati kako treba - ili se neće pojavljivati niko poseban, ili će vam prošlost kuckati na vrata. Sve u svemu, ovaj mesec bolje preskočite!

U avgustu će partner preuzeti uzde vašeg odnosa u svoje ruke. Bolje se prepustite i ne talasajte mnogo. A još bolje - otputujte negde zajedno, em ćete se oboje lepo provesti, em voljena osoba neće imati toliko zamerki na vaše ponašanje ili postupke...i to je nešto, zar ne?

Slobodni početkom avgusta imaju mlad Mesec u polju partnerstava, što znači da praktično tek od sada ulaze u zaista ozbiljnu fazu za pronalaženje osobe koja im može postati jako bitna.

U septembru su aktuelni red, rad i disciplina - ni vi ni voljena osoba nećete stizati da uhvatite dovoljno prostora jedno za drugo, a retke zajedničke momente ćete zaista koristiti samo za uživanje. Slobodni neka otvore četvore oči, ali od početka druge dekade ovog meseca - sve se polako namešta za jednu jaku ljubavnu priču...

Povezane vesti

Period oktobar/decembar - Oktobar donosi zaista ozbiljne planove onima u emotivnim vezama. Neki od vas će od ovog perioda početi da osećaju potrebu da odnos sa voljenom osobom promene, u stvari - dignu na viši nivo. Od oktobra - sve je otvoreno i moguće... Slobodnima će doći u blizinu osoba iz prošlosti - ako je ovo neko ko je "pravi" i pored svega - ostaćete jedno pored drugog... No, nemojte biti razočarani ukoliko ovo bude samo kratkotrajno podsećanje...

Novembar će zauzetim Vodolijama definitivno ostati u pamćenju kao jedan od najboljih meseci u ovoj godini, mesec u kojem su možda rekli "da" ili otpočeli zajednički život sa partnerom, mesec u kojem će vas puno toga obradovati i doneti vam zadovoljstvo. Za slobodne je ovo onaj pravi momenat ulaska u jaku emotivnu priču koja vas može dugo pratiti i postati trajna vrednost u vašem životu.

Decembar će zauzeti iskoristiti da se sakriju od svih i da što više vremena provode sa osobom koju vole. Ako vam baš u ovom periodu padne na pamet da malo šarate i varate - nemojte... Oni koji su slobodni decembar će iskoristiti za druženja, zabavu i dobar provod.

Povezane vesti

Izvor: Ženskimagazin.rs / Cosmopolitan.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader