Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Vikend horoskop do 24. juna 2019: Vreme je za zadovoljstvo!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Vikend nam donosi buđenje umetničke inspiracije, zbog čega ćemo težiti radosti u svemu što budemo radili...

Sunce će ući u  petak u znak Raka, pa da ćemo „izvor svetlosti“ i zadovoljstvo pronalaziti u pomaganju drugima. Ovo Sunce zna kako da prepozna tuđe potrebe jer poseduje naglašenu empatičnost, kao i razvijenu intuiciju. Tako, ono pomaže sebi da zaceli svoje povređene delove i transformiše ih u snažnu stvaralačku energiju. Iako u narednom periodu možemo biti osetljivi ili emotivniji, važno je da prepoznamo šta je našoj Duši istinski potrebno i da hrlimo ka svojim snovima. Neka vas vodi vaš unutrašnji osećaj i bićete na pravom putu.

U subotu će Mesec ući u znak Riba, otvarajući nas ka nekim novim svetovima. Ovo je dan za odlazak u bioskop, buđenje umetničke inspiracije, boravak na izolovanom ili mirnom mestu, za meditaciju ili važne spoznaje. Dopustite stvarima da se odvijaju lagano, ne forsirajte ništa i najbolje rešenje će doći do vas. Zahvalnost i vera će nam omogućiti da postignemo zadovoljstvo na svakom nivou.

Povezane vesti

S obzirom da će u nedelju Venera biti u opoziciji sa Jupiterom, naše želje će se udvostručiti, tako da ćemo težiti ka izobilju i radosti u svemu što budemo radili. Ovo je dan kada možemo imati neočekivane finansijske troškove ili ćemo nemarno trošiti novac na razna zadovoljstva. Možemo očekivati mnogo više od svojih odnosa, samo zato što na dubljem nivou nismo uspeli sebe da ispunimo.

„Prava je tajna sreće u tome da mnogo zahtevamo od sebe, a malo od drugih.“

Povezane vesti

Izvor: Profesionalna astrologija

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader