Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Kako se horoskopski znaci nose sa samoćom?

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Ovnovi nikome ne polažu račune, dok su Ribe skroz izgubljene i teško im padaju trenuci samoće...

Svi bi želeli da budu voljeni i ispunjeni na emotivnom planu, ali to uvek nije tako. Usamljenost nikome ne prija, ali svako se sa njom nosi na svoj način. Neko po svaku cenu želi da ima svoju drugu polovinu dok neko drugi ne pati mnogo što je sam. A šta kaže horoskop kako se vaš znak nosi sa samoćom?

Ovan

Kao izrazito nezavisan znak, Ovan nema preku potrebu da se skrasi pored jedne osobe. On ne želi ograničenja, jer je rođeni vođa, pa želi sam da vuče sve konce. Kada je sam, on živi život po sopstvenim pravilima, jer radi apsolutno sve što mu se prohte i super mu je što nikome ne mora da polaže račune.

Bik

Samostalan i nezavisan, Bik ima jaku volju i želi da radi sve kako je on zamislio pa mu neopisivo ide na živce kad mu drugi to remete. Kada je dugo sam pa uđe u vezu ume da bude baš preplašen jer je dosledan, pa mu teško pada kada se menja ustaljeno stanje stvari. Kao što mu je stresno kada uđe u vezu, isto tako je veoma potresen kada dođe do raskida.

PROČITAJTE I... Sa njim se nećete usrećiti: Koji znak je najsebičniji u ljubavi?

Blizanci

Ovo je veoma energičan i impulsivan znak nemirnog duha. Jak i veoma nezavisan Blizanac ne podnosi da bude vezan i veza ume da mu vrlo brzo dosadi sve i da je najsavršenija. On je više za neobavezna viđanja i seks kombinacije nego za ozbiljnu i posvećenu vezu.

Rak

Veoma komplikovan sklop ličnosti. S jedne strane, nezavisan je pa mu nije problem da bude sam. S druge, javlja mu se velika potreba da neko brine o njemu, da ga podrži i da ima sa kim da podeli svoje probleme. On jedno izvesno vreme može da provede solirajući, ali to nikako nije trajno rešenje za njega.

Lav

Iako se ponosi time što je nezavisan, njega ta samostalnost "žulja" iz 2 razloga. Prvo, pošto je mnogo ponosan i sujetan potrebno mu je da ga neko veže za sebe. Drugo, on uživa u pohvalama i divljenju, pa mu treba neko ko će stalno da mu govori kako je najbolji i najdivniji i da niko nije kao on. Zbog toga retko kad bude dugo sam.

Devica

Interesantna, ali i vrlo složena ličnost. Kada ostane sama, ona analizira u sitna crevca koje su to sve praktične prednosti njenog samačkog života. Kada reši da promeni svoj emotivni status onda u svojoj glavi do tančina razlaže šta bi sve moglo da krene po zlu u novoj vezi. Vrlo joj je teško da pronađe svog para.

Izvor: Cosmopolitan

Vaga

Za nju je samoća samo faza. Ona je nezavisni mislilac, ali obožava ljude tako da će se uvek radije opredeliti da ima nekog kraj sebe nego da potpuno bude sama. Vaga jedino može da napreduje ako joj se neko stalno divi, pa će se zaljubiti u svakog ko ispunjava ovaj uslov.

PROČITAJTE I... Osobe za ceo život: Ovi horoskopski znaci su najidealniji za brak

Škorpija

Koliko je ambiciozna toliko je i sumnjičava. Draže joj je da bude sama jer je suviše okupirana svojim životom da bi mogla da se bavi drugom osobom. Mnogo je potrebno da neko osvoji njeno poverenje, ali u tom slučaju je veoma odana. Ipak, ona je više za povremena viđanja nego za pravu vezu jer je u suštini usamljenik koji uživa u tome da živi kako on želi.

Strelac

On mnogo voli ljude, ali mrzi da ikome bude posvećen. Žudi za slobodom i avanturom, pa ako njegova druga polovina ne može da mu omogući te dve stvari radije će odabrati samoću nego gušenje u vezi. Sasvim mu je ok i da ostane bez partnera, jer se u samačkom životu snalazi ko riba u vodi.

Jarac

On je nepoverljiv, a istovremeno i veoma oprezan. Pošto je svestan svojih sposobnosti njemu nije neophodno divljenje niti pohvale partnera. Kad zna ko je i šta sve može sam, Jarcu uopšte nije problem da tako i ostane do daljeg.

Vodolija

Za nju bi se moglo reći da ima fobiju od vezivanja. Poznata je po tome da se nikome do kraja ne predaje i da drži distancu i sa osobom koju neizmerno voli. Njoj su sloboda i nezavisnost glavni prioriteti u životu tako da će vrlo uspešno znati da živi i uživa u svom usamljeničkom životu.

Ribe

Ovo je definitivno znak kojem je neophodno da bude u paru. Kad nije u vezi, to se Ribi odražava na emocionalno zdravlje. Pošto je hipersenzibilna, a i vrlo samosažaljiva u stalnoj je potrazi za partnerom koji će znati kako da je uteši i motiviše jer ona ne veruje u sebe. Da može, ona bi se venčala posle 5. rođendana i ostala sa tom osobom do smrti. Naravno, i tad bi radije ona prva da umre samo da ne samuje.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader