Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

9 osobina žena rođenih u znaku DEVICE zbog kojih se ističu!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Evo nekoliko dobrih zašto treba da budete srećni ako u svom životu imate osobu u ovom znaku...

Svet oko vas je divno mesto i u njemu postoji tako mnogo stvari kojima se treba radovati, ali i koje možete naučiti. Međutim, svet žena rođenih u znaku Device još je divniji. Pitate se zašto? Saznajte kojih to devet karakteristika “određuju” žene koje su rođene u ovom znaku.

Ona je veoma taktična

Taktičnost je “umetnost” koju retki poseduju. Žena rođena u znaku Device će “baciti” oči na nešto što će u relativno kratkom roku biti njeno, jer ona zna kako da odigra svoje karte. Takođe, to je i zbog jedinstvene karakteristike usled koje žena rođena u znaku device skoro uvek zna kako da dobije ono što želi.

Ona je super-organizovana

Kada je reč o organizovanosti, ona je uvek u vrhu liste. Spremna je par dana ranije za događaje u kojima treba učestvovati. Ovo je zbog toga što ona ima samodisciplinu i osećaj za upravljanje vremenom. Uvek je super-organizovana te veoma retko pravi greške.

Ona je mislilac

Zapravo, kritički i logički način razmišljanja, kod žene rođene u ovom znaku, dešava se sasvim prirodno. Njen um je kao gusta šuma ispunjena razvnovrsnim, jedinstvenim i kreativnim idejama koje samo čekaju da “isplivaju” van. Ona uvek voli da razmišlja i generiše nove ideje. To je i jedna od tajni koja se krije iza njene neponovljive kreativnosti.

Ona se seća i najsitnijih detalja

Bilo da je u pitanju rođendan ili godišnjica, žena rođena u ovom znaku to nikada ne zaboravlja. Ona je obdarena toliko dobrim pamćenjem da skoro sve što vidi ili čuje veoma retko i zaboravlja.

OVDE pročitajte koje su to još osobine Device zbog kojih su nadmoćnije od drugih...

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader