Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Počinje sezona Vaga: Šta nam donosi ovaj period?

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Lepe vesti - balans i harmonija su zagarantovani u narednom periodu!

Krajem devetog meseca, tačnije 23. septembra, ulazimo u sezonu Vage i time se pozdravljamo sa delovanjem horoskopskog znaka Device. Ovo astrološko dešavanje za sve znakove Zodijaka donosi različita dešavanja na životnim poljima, velike odluke i izbalansirane aktivnosti. Do 22. oktobra bićemo pod uticajem ovog vazdušnog znaka , a onda sva moć prelazi u "ruke" Škorpije.

U nastavku saznajte kakve promene i događaje donosi sezona Vage.

Horoskopski znak Vaga pripada grupi vazdušnih znakova i sinonim je za balans, ravnotežu i usaglašenost. Iako ovaj znak Zodijaka nekada karakteriše i neodlučnost, kada jednom Vage donesu odluku, sigurne su da su izabrale pravi put.

U ponedeljak, 23. septembra pozdravljamo se sa uticajem Devica i šaljemo dobrodošlicu sezoni Vaga. Sve do kraja desetog meseca, tačnije 22. oktobra, balans i harmonija će krasiti naš svakodnevni život. Naime, kada je reč o poslovnom planu, u narednom periodu ćete mnogo više izražavati svoju umetničku i kreativnu stranu. Imaćete sjajne ideje na umu i ne zadržavajte ih za sebe. Podelite svoje mišljenje sa kolektivom kako biste zajedničkim snagama napravili novi korak.

Povezane vesti

Takođe, komunikacija će vam biti na zavidnom nivou, kako sa kolegama na poslu, tako i sa dragim ljudima. Pregovaranje će vam ići od ruke, te ukoliko planirate da započnete novi posao ili da raspravljate o određenim uslovima, ovo je idealni trenutak. Lako ćete pristajati na kompromise, što će vam u ovih mesec dana doneti mnogo benefita.

Vage takođe spadaju i u grupu znakova sa jakim emocijama, te ćete ih u ovom periodu morati kontrolisati. Budite objektivni i pravedni u svim situacijama, i potrudite se da ne mešate privatni i poslovni život. Nađite balans između ta dva životna odeljka, jer ćete jedino tako maksimalno uživati i biti potpuno zadovoljni.

Kada su u pitanju ljubavni odnosi, u ovom periodu ćete mnogo više vremena posvetiti partneru. Neće vam biti lako da nađete ravnotežu između privatnog i poslovnog, ali ne odustajte. Potrudite se da fokus usmerite ka voljenoj osobi, a da obaveze ostavite po strani kada izađete iz kancelarije. Rešite se svih toksičnih odnosa i loših razgovora koji crpe energiju.

Bilo kako bilo, u narednim danima vas očekuje donošenje bitnih odluka i uspostavljanje ravnoteže između svih segmenata koji čine vas život. Međutim, kada jednom postignete stanje balansa, sve će biti mnogo jednostavnije.

Povezane vesti

Izvor: Mogujatosama.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader