Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Vikend horoskop do 23. septembra 2019: Fokus i strpljenje za dobro raspoloženje!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Sledi vikend stvoren za nežnost, porodicu i zagrljaje...

Danas će Mesec biti u znaku Blizanaca, obrazujući trigon sa Venerom i Merkurom. Ovo je dan u kojem će nam prijati komunikacija sa drugima, ali isto tako i flertovanje. Sve što ima veze sa trgovinom, pisanjem, čitanjem ili održavanjem radionica, seminara, predavanja, biće uklopljeno u simboliku ovog Meseca. Takođe, možete napraviti neko kraće putovanje ili susret sa voljenom osobom, a svi oni koji su slobodni,  imaju priliku da upoznaju novu osobu (Merkur i Venera su u Vagi). Iskoristite ovaj dan da se zabavite i uživate u društvu drugih ljudi.

U subotu, Jupiter će napraviti ponovo kvadrat sa Neptunom, što će najviše osetiti oni koji natalno imaju ovaj aspekt. On govori da je potrebno da jačamo temelje svoje vere, negujemo snove i osluškujemo intuiciju. Naš pogled na svet može postati nejasan ili neko bi rekao „nerealan“, ali to ne znači nužno da ono što vidimo nije istina. Ovo je period koji možete iskoristiti za ulazak u meditaciju, za duhovnu spoznaju i pronalaženje onih modela koji su pogodni za vašu prirodu. Bilo koji vid ulaska u tišinu može nas dovesti do velike vizije, samo je potrebno da negujemo svoju veru.

Povezane vesti

U nedelju, Mesec ulazi u znak Raka, stvarajući intimnu atmosferu i potrebu da vreme provedemo u krugu svoje porodice. Želećemo da razmenimo nežnost i ušuškamo se u nečijem zagrljaju. Istog dana će i Merkur obrazovati kvadrat sa Saturnom. Ovo nije dan za ozbiljne pregovore ili donošenje odluka, budući da se data odluka u vremenu može pokazati kao pogrešna. Imajte strpljena za sve što budete radili, a pogotovo u saobraćaju. Može nam delovati kao da se sve “ubrzava”, ali da nakon početnog ubrzanja dolazimo do neke prepreke i blokade (Merkur kvadrat Saturn). Da bismo to izbegli, trebalo bi da budemo dovoljno fokusirani, precizni, da obavimo sve na vreme i ispoštujemo svaki dogovor. Iako kvadrat Merkura i Saturna može da nas povede u mračne delove našeg uma, ovo je dan u kojem je potrebno da odmorimo svoje telo, utišamo misli i obojimo svet novim bojama! 

Povezane vesti

Izvor: Profesionalna astrologija

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader