Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Znaci kojima sezona Vage donosi dosta poteškoća!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Budite strpljivi tokom ovog perioda.

Ovi horoskopski znaci se moraju malo povući, ostaviti vremena za sebe i razmisliti šta tačno žele.

Tek tada mogu uspešno da provedu ovu sezonu uprkos poteškoćama i da se na najbolji i najbezbolniji način izvuku iz nje.

Sezona Vage ovim znacima doneće teške dane, ali iz nje ćete izaći snažniji i pametniji. Otkrivamo u nastavku koji znaci moraju malo usporiti tokom oktobra!

Rak

Mnogo stvari vam se dešava, tako da je vreme da se vratite u svoju školjku. To ne znači odustajanje od negativnih emocija, već jednostavno odmaranje od svega. Verovatno se već osećate umorno, čak i od najnužnijih zadataka. Pa, iskoristite ovu sezonu da ponovo otkrijete energiju i uspostavite ravnotežu.

Škorpija

Vreme je da prihvatite svoju samoću. Možda ćete se osećati nesigurno tokom ove sezone, ali kad sunce zađe na vašu misterioznu dvanaestu kuću snova, završetaka i svega onoga što je iza kulisa, doći će vreme za duboko razmišljanje. Dvanaesta kuća, koja pripada Ribama, je poslednja faza pre nego što se preporodite tokom sunčanog povratka.

Povezane vesti

Ribe

Da li stvari postaju previše ozbiljne za vas? Znamo da mnogo mrzite stvarnost, ali to ne znači da možete nastaviti da bežite od nje celog života. Sezona Vage će vam pomoći da bolje pogledate veze i pokazaće vam sve stvari koje je potrebno popraviti. A upravo će to biti izazov za vas.

Povezane vesti

Izvor: Ženskimagazin.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader