Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Vikend horoskop do 14. oktobra 2019: Ostvarenje svih zacrtanih ciljeva!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Ovog vikenda dobijamo snagu i volju za sve ono što smo želeli da ostvarimo... Iskoristite to!

U petak uđite u tišinu, možete meditirati ili boraviti pored vode. Nemojte forsirati sebe na teže fizičke aktivnosti jer najverovatnije, pospanost može preovladati. Otvorite svoj kreativni kanal i stvarajte čaroliju!

Mesec će ući u znak Ovna u subotu ujutru, pa se energija može podići tokom vikenda. Imaćemo puno snage i volje da završimo sve što smo hteli i iniciramo neke nove stvari. Mesec u Ovnu je povoljan za sportske aktivnosti, preuzimanje inicijative i donošenje jasnih odluka. Budući da će Venera napraviti opoziciju sa Uranom u subotu, ovaj aspekt nam pruža mogućnost da osvestimo svoje lične potrebe. Uran nas podseća koliko je važna sloboda izbora, dok Venera vodi računa da joj sve bude udobno uz jedan osećaj lakoće. Postavite sebi pitanje koliko ste iskreni prema sebi, jer onoliko koliko ste iskreni prema sebi, iskreni ste i u svojim odnosima, što je preduslov za harmoniju istih. Pažnju vam može privući sve što je neobično i drugačije, pa ćete poželeti da promenite nešto kod sebe, što se može ticati i ličnog izgleda. Odnosi mogu biti na testu - možemo doživeti neku situaciju kao previše stresnu ili će se stvari odvijati neverovatnom brzinom. 

Povezane vesti

Sa druge strane, Sunce će napraviti sekstil sa Jupiterom u nedelju. Ovaj aspekt nam nudi sjajne mogućnosti, kao i priliku da osetimo radost po pitanju svega što radimo, jer smo u skladu sa zakonima prirode. Postajemo optimističniji, samosvesniji i sigurni u sve projekte koje želimo da realizujemo. Ovaj dan možete iskoristiti kako biste aktivno počeli da radite na onome što ste definisali kao svoj cilj i put. Jupiter je pravi vizionar, dok mu Sunce daje potrebnu volju i snagu. Budući da imamo cilj, ali i sredstva do cilja, jedino što nam preostaje jeste da krenemo u akciju!

Povezane vesti

Izvor: Profesionalna astrologija

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader