Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Vikend horoskop do 28. oktobra 2019: U nedelju usmerite energiju ka stvaranju i kreiranju!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Potrudite se da odmorite ovog vikenda...

U petak, Venera će napraviti sekstil sa Plutonom, pa se stare strasti mogu ponovo uzburkati. Ovaj aspekt je povoljan za finansije, tako da možemo očekivati podršku drugih ljudi. Odnosi poprimaju dozu „fatalnosti“, samo zato što postoji potreba da se neko „poseduje“. To nas može uznemiriti, jer strah da će se voljena osoba lako izgubiti, sada postaje veoma jak. Ipak, kako je u pitanju povoljan aspekt, umanjiće intezitet svega ovoga i motivisati nas da menjamo stvari u svom osećaju. Ukoliko pokušamo da simboliku ovog aspekta trošimo na magično isceljenje svih svojih yin delova, uvidećemo koliko je on važan i neophodan na našem putu promena. 

Povezane vesti

Subota je dan koji ćemo poželeti da provedemo sa nekim, budući da će Mesec prolaziti kroz znak Vage. Možete otići u šoping, pozorište ili izvesti partnera na neko romantično mesto. U odnosima se lako postiže harmonija i dolazimo do zajedničkih rešanja.

Povezane vesti

Sa druge strane, u nedelju nas očekuje kvadrat Marsa i Saturna, pa će biti potrebno da se malo stišamo i umirimo. Iako sve možemo doživeti previše lično ili kao “napad”, ako uspemo da se udaljimo od takvih situacija i usmerimo energiju ka stvaranju i kreiranju, onda ćemo delovati u ispravnom smeru. Prvi preduslov za ostvarenje svega što želimo da postignemo jeste da budemo stvarni i da naš um i telo budu povezani. Na taj način imamo stabilnu vezu sa tlom i nemamo dodir sa izazovnim situacijama, niti karmičkim sećanjima. Druga važna stvar za ovaj dan nalazi se u odmoru. Iako se posledice naših dela iz različitih vremena mogu pojaviti kroz određene odnose ili sutuacije, ako prepoznamo da ih osvestimo, bićemo van bilo kakvih upliva. Iskoristite ovaj dan za opuštanje i radite stvari koje vas inspirišu jer ćete na taj način biti oslobođeni od svih neminovnosti! “Da bi se uspelo neophodna je disciplina. Redovnost, iskrenost i istrajnost će vas dovesti do uspeha”.

Izvor: Profesionalna astrologija

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader