Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Vikend horoskop do 25. novembra 2019: Ovaj vikend pruža zadovoljstvo!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Oni koji su slobodni, mogu poželeti da se zbliže sa nekim ili upoznaju neku novu osobu.

Budući da će u subotu Mesec biti u znaku Vage, akcenat može biti na priči odnosa, tako da ovaj dan možete iskoristiti da uživate u društvu voljene osobe. Oni koji su slobodni, mogu poželeti da se zbliže sa nekim ili upoznaju neku novu osobu. U svemu što budemo radili, težićemo da ostavimo estetski pečat, lep utisak, ali i da probudimo nežnost. 

U nedelju će Venera biti u konjunkciji sa Jupiterom, ali će isto tako Mars napraviti opoziciju sa Uranom. Vreme je da priuštimo sebi lakoću i polet u svemu što budemo radili, jer nam ovaj aspekt konjunkcije Venere i Jupitera mami osmehe i inspiriše nas da kreiramo uzbudljive avanture! S obzirom da može postojati tendencija da preteramo u svemu što budemo radili, potrebno je da pažljivo sagledamo na šta želimo da usmerimo svoju energiju. Ukoliko planirate putovanje ili da provedete vreme sa svojom voljenom osobom, možete osetiti posebno zadovoljstvo i zahvalnost za sve lepe prilike koje vam se ukažu.

Povezane vesti

Naša istina je bazirana na lepoti koju ovaj aspekt donosi, pa stoga dopustite sebi da danas dođete do svoje verzije istine, odnosno lepote. Budite smeli i neka vas Venera daruje svojim magičnim poklonima, a Jupiter će želeti sve to da udvostuči i uveća. Sa druge strane, kada je u pitanju aspekt opozicije Marsa i Urana, u njemu “živi” energija kojoj je potrebno da negde bude oslobođena, što na jednom nivou može rezultirati sukobima jer smo često vođeni impulsom. Ovaj aspekt nam sada pruža mogućnost da se oslobodimo putem neke akcije tako što ćemo biti istovremeno tihi i brzi. Kako bi izbegli negativnu simboliku ovog aspekta, potrebno je da budemo dobro uzemljeni i prisutni u sadašnjem trenutku. 

"Postanite svesni nečujnog ali snažnog osećaja prisustva. Postoji jedan siguran kriterijum po kojem možete da izmerite svoj uspeh pri ovoj vežbi: to je nivo mira koji osećate iznutra."

Povezane vesti

Izvor: Profesionalna astrologija

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader