Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Za slobodne i zauzete: VELIKI ljubavni horoskop za januar

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Šta nam predviđaju zvezde na emotivnom polju?

OVAN

Ako ste u vezi:

Uživaćete u prijatnim aktivnostima sa voljenom osobom u prvoj polovini januara. Imaćete više vremena jedno za drugo i to ćete umeti da iskoristite tako da oboje budete zadovoljni i ispunjeni. Razgovaraćete o zajedničkim planovima i imaćete slične ideje kako da poboljšate vašu vezu i uslove zajedničkog života. Ostvarićete i jedan važan zajednički cilj. Voljenoj osobi ćete prirediti jedno ili više prijatnih iznenađenja u drugoj polovini januara. Jedan poklon će joj mnogo značiti. Imaćete dovoljno vremena i za intimne trenutke udvoje koji će vam pokazati da ste dovoljno bliski i da vaš odnos sadrži potreban kvalitet. Manje i prolazne nesuglasice ali i pojačane strasti imaćete krajem januara.

Ako ste slobodni:

Početak nove godine donosi vam više druženja i kontakte sa osobama sa kojima možete da radite na ostvarivanju zajedničkih ideja ili aktivnosti koje vas zanimaju. Kroz susrete takve vrste upoznaćete sredinom januara osobu sa kojom ćete se odlično razumeti i koja će vas privući i fizički i intelektualno. U trećoj dekadi januara ćete započeti emotivnu vezu koja će na početku biti u isto vreme dinamična i romantična. Uživaćete u zajedničkim intimnim trenucima. Stariji Ovnovi će upoznati osobu koja će ih veoma privući ali koja nije slobodna. Pružiće vam se mogućnost da uđete u tajnu emotivnu vezu. Bilo bi dobro da razmislite pre nego što donesete odluku jer se tajna veza može pokazati teškom.

BIK

Ulazak Marsa koji vlada vašim poljem ljubavi i braka početkom januara, doneće vam mogućnost da odete na putovanje sa voljenom osobom i da posvetite jedno drugom nekoliko dana gde ćete poboljšati vašu bliskost i učvrstiti vašu vezu. Pružaćete više podrške vašem partneru gde god se to pokaže potrebno. Imaćete otvorene razgovore o raznim temama. U drugoj polovini januara posvetićete se radu na ostvarivanju zajedničkih planova i dogovora, u čemu ćete se odlično slagati sa partnerom. Kraj meseca donosi vam nesuglasice čiji su uzrok pojačane strasti, a koje će izazivati ljubomoru, sumnjičavost i povremene svađe. Nesuglasice će nastati zbog zajedničkih ulaganja oko čega nećete moći da se složite.

Ako ste slobodni:

Poznanstvo sa osobom iz inostranstva doneće vam česte kontakte i probudiće obostrana osećanja. Dobićete poziv da se vidite i tražićete način da to iskoristite. Odlazak u inostranstvo na kraće vreme će vas ispuniti jer ćete se odlično provesti i otkrićete da vas druga osoba veoma privlači, da imate mnogo toga zajedničkog i ući ćete u intimne odnose i vezu na daljinu. Jedino što će ostati da se uradi je da nađete način da vaša veza može da funkcioniše i da budete zajedno. Stariji Bikovi će na početku januara upoznati osobu koja je dinamične prirode, uvek u pokretu i koja će ih privući svojim vedrim duhom. Počećete da se viđate i sve više ćete se dopadati jedno drugom. Ući ćete ubrzo u slobodnu vezu.

BLIZANCI

Ako ste u vezi:

Ulazak Marsa u vaše polje ljubavi na početku januara uneće dinamiku u vaš odnos sa voljenom osobom. Vreme je da se više angažujete oko zajedničkih aktivnosti i da više vremena provodite zajedno. Potrebne su vam konstruktivne promene u vezi. Ako sve ostane kako je bilo ranije, doći će do nezadovoljstva i pojave napetosti koja lako može prerasti u svađe. Venera će u trećoj dekadi januara praviti sekstil sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi, a to će vam doneti sklad i sreću u odnosima sa voljenom osobom. Iznenadićete prijatno partnera pažnjom i osećanjima koje ćete pružati kao i ispunjenjem nečega što ste ranije obećali. Krajem meseca će doći do neslaganja oko ostvarenja zajedničkog cilja.

Ako ste slobodni:

Početak januara donosi vam dinamičnu avanturu sa osobom koja će vas privući svojom snažnom energijom, a koja će vam se na prvom mestu veoma dopasti svojim izgledom. Očekuje vas mnogo zajedničke zabave i veliko slaganje na intimnom polju. Između vas dvoje će se probuditi jake strasti i imaćete osećaj da ste ušli u vezu sa nekim ko može da vam bude ljubav za ceo život. Krajem meseca će strast da se pretvori u ljubomoru i nastaće komplikacije koje će ugroziti vezu. Stariji Blizanci će delovati zavodljivo ali će biti i prilično nestalni. Privući ćete osobu koja će vam pružati pažnju i naklonost ali će vas pre svega zanimati samo seksualna komponenta odnosa. Ući ćete u intimne odnose ali ne i u vezu.

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj strani...

RAK

Ako ste u vezi:

Stelijum od čak pet planeta u vašem polju ljubavi i braka doneće vam stabilnost u odnosima sa voljenom osobom ali će u isto vreme dovesti i do toga da ćete više biti usmereni održavanju forma vašeg odnosa nego što ćete pokazivati emocije. Emotivno ćete biti povučeni, mada to neće umanjiti vašu privrženost partneru. Unećete nov kvalitet u vašu vezu. Konjunkcija Saturna sa Plutonom omogućiće vam da ostvarite jedan veliki zajednički cilj, što će dovesti do poboljšanja uslova vašeg zajedničkog života, posebno na materijalnom polju. U trećoj dekadi januara doći će do jačanja intimnih odnosa, što će probuditi strasti ali će dovesti i do izliva ljubomore i povremenih neslaganja sa voljenom osobom.

Ako ste slobodni:

Januar vam je izuzetno povoljan mesec da uđete u ozbiljnu emotivnu vezu na duže staze. Upoznaćete osobu koja će vas privući svojim čvrstim stavom, stabilnim karakterom, ali koja u sebi nosi dovoljno magnetizma i strasti. Uz to, pokazaće ambiciju i praktičnost, što će biti dovoljno da vas potpuno osvoji. Privlačnost će biti obostrana. Počećete da se viđate često i već do sredine meseca ćete započeti vezu. Bićete skloni da idealizujete svoju novu ljubav ali vam to neće doneti smetnje. Nešto stariji Rakovi će posle dugog vremena dobiti šansu za ulazak u vezu od strane osobe u koju su duže vremena zaljubljeni. U početku ćete oboje biti pomalo suzdržani i nesigurni ali ćete se uveriti da je odluka bila na mestu.

LAV

Ako ste u vezi:

Usmerićete pažnju na rešavanja onoga što ometa sklad u vašem odnosu sa voljenom osobom jer ćete osećati potrebu da provodite više vremena zajedno i da poboljšate vaš odnos u celini. U tome će vam pomoći konjunkcija Saturna sa Plutonom koja će vam doneti jasnu sliku šta treba da menjate u svom pristupu partneru. Vaš partner će biti zadovoljan. Merkur i Sunce će u drugoj polovini januara ući u znak Vodolije i vaše polje ljubavi i partnerstva, što će vam doneti nove ideje kako da organizujete zajedničko vreme sa voljenom osobom. Pokazaćete više inicijative i pružaćete podršku partneru tamo gde to bude potrebno. Poboljšaćete komunikaciju i uživaćete u zajedničkim razgovorima i ostvarivanju ciljeva.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu za više slobode i manje ćete biti zainteresovani za ulazak u emotivnu vezu, a više za druženje i zabavu. To vam neće smetati da uđete u slobodnu vezu sa osobom koja je starija ili zrelija od vas, a koja će vas privući jasnim i čvrstim stavovima i karakterom. U toj vezi ćete imati dovoljno slobode i prostora da dođete do izražaja, kao i da budete potpuno u centru pažnje osobe sa kojom ste ušli u vezu. Vaši susreti će biti ne tako česti ali dovoljno intenzivni i emotivni. Nešto stariji Lavovi će imati više mogućnosti za ulazak u novu vezu. Upoznaćete dve do tri osobe koje će vam staviti do znanja da im se dopadate. Vama će one delovati površno i neće vas privući. Pokušaćete sa jednom od njih neuspešno.

DEVICA

Ako ste u vezi:

Sekstil Sunca i Merkura sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju ljubavi i partnerstva doneće vam odličan osećaj kako da se postavite prema voljenoj osobi u različitim situacijama. Pokazaćete više empatije i razumevanja za promenljiva raspoloženja vašeg partnera. Unećete novi kvalitet u vašu vezu, što će vas oboje činiti ispunjenim zadovoljstvom. U drugoj polovini januara ćete poboljšati komunikaciju i dobro ćete se slagati oko dogovora u vezi zajedničkih planova. Ulaskom Venere u znak Riba i vaše polje ljubavi poklanjaćete punu pažnju i iskrene, otvorene i duboke emocije voljenoj osobi. Sekstil Venere sa Jupiterom doneće vam više zabave, izlazaka, kao i skladne i lepe intimne trenutke udvoje.

Ako ste slobodni:

Januar će vam doneti velike mogućnosti da započnete ozbiljnu emotivnu vezu koja će trajati dugo, a može da se pokaže i kao trajna. Budućeg partnera ćete upoznati na zabavi ili na mestu za zabavu. U početku ćete biti pomalo povučeni, nesigurni i nepoverljivi dok se bolje ne upoznate. Nakon što Venera 13. Januara uđe u znak Riba, zaljubićete se jedno u drugo i sve više vremena ćete provoditi zajedno. Osećaćete kako ste pronašli srodnu dušu i bićete ispunjeni srećom. Nešto starije Device će započeti vezu sa osobom u koju su zaljubljene duže vreme. U početku će vam trebati malo vremena da se jedno drugom prilagodite. Već od druge polovine januara počećete da pravite zajedničke planove.

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj strani...

VAGA

Ako ste u vezi:

Ulazak Marsa koji vlada vašim poljem ljubavi u znak Strelca doneće vam početkom januara dinamične i konstruktivne razgovore sa voljenom osobom. Umećete da vašeg partnera podstaknete na akciju, da mu ulijete poverenje i dobro raspoloženje tako što ćete se više nego obično angažovati oko zajedničkih ciljeva. Zanimaće vas potrebe vašeg partnera. Druga polovina januara će vam doneti više sklada u porodičnom životu, kao i više vremena za zabavu i uživanja u zajedničkim aktivnostima u slobodno vreme. Krajem meseca nailazićete na nesuglasice koje će biti izazvane vašim neodređenim stavovima. U razgovorima ćete delovati nedorečeno i izbegavaćete da realno sagledate važne činjenice.

Ako ste slobodni:

Početak januara vam je pogodan za nova poznanstva i zabavu. Dopašće vam se osoba koja je dinamična, nemirna, od akcije i u isto vreme zabavna. Umeće da vam se nametne i da vas pokrene na zajedničke šetnje, sportske aktivnosti i razgovore o temama koje vas oboje interesuju. Započećete vezu sredinom meseca i uživaćete jedno u drugome. Krajem meseca ćete otkriti da niste jedina osoba sa kojom vaš novi partner održava blizak odnos. Bićete ljuti i razočarani. Starije Vage će biti privučene osobom iz susedstva. Viđaćete se često i počećete da izlazite. Oboje ćete pokazati interesovanje za nešto više od druženja. Neće vam se dopasti to što ćete uvideti da je vaša simpatija avanturista.

ŠKORPIJA

Ako ste u vezi:

Skladni odnosi sa voljenom osobom, više zabave i zajedničkih intimnih trenutaka očekuju vas u prvoj polovini januara. Imaćete dobar osećaj šta je vašem partneru potrebno da bi se osećao voljeno i to ćete pružati. Imaćete više inicijative i organizovaćete zajedničke izlaske i romantične trenutke, što će vas zbližiti i oboje će vas ispuniti zadovoljstvom. Ulaskom Venere u znak Riba gde je snažna, doneće vam kreativne ideje kako da vaš partner i vi uživate u zajedničkom vremenu i kako da se što više zabavljate i budete opušteniji. Osim češćeg odlaska na mesta za zabavu i druženja sa zajedničkim prijateljima, motivisaćete partnera za odlazak na koncerte, pozorište ili bioskop i druga mesta koja volite.

Ako ste slobodni:

Jedan spontani susret i neobavezan razgovor učiniće da se zaljubite u osobu koja će vas privući svojim idejama, interesovanjima i vedrim duhom, kao i strastvenošću koju ćete osećati ispod svega toga. Ubrzo ćete se uveriti da je vaša nova simpatija puna erotskog naboja, što će vama u potpunosti odgovarati. Vrlo brzo ćete ući u intimne odnose, a nakon toga i u emotivnu vezu koja će vam doneti dosta dinamike i na vas će delovati podsticajno. Odlično ćete se slagati. Stariji Škorpioni će započeti avanturu sa osobom koja će ih neodoljivo privući fizičkim izgledom. Mada u početku nećete ni razmišljati o ozbiljnoj vezi, prijatno će vas iznenaditi kada shvatite da vaš partner ima ozbiljnije namere sa vama.

STRELAC

Ako ste u vezi:

Imaćete dobar osećaj za potrebe voljene osobe, što će vam omogućiti da unesete dosta novog i kvalitetnog u vašu emotivnu vezu. Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi praviće konjunkciju sa Suncem, Saturnom i Plutonom, što će vam doneti stabilnost u odnosima sa voljenom osobom. Umećete da se prilagodite jedno drugom i pružaćete pažnju i emocije. Merkur će u drugoj polovini januara ući u znak Vodolije i praviće kvadrat sa Uranom, što će dovesti do iznenadnih nesuglasica. Vaš partner se neće slagati sa vašim predlozima i ponašaće se tvrdoglavo, čime će unositi napetost u vaš odnos. To će biti prolazno i već krajem meseca ćete voditi prijatne razgovore i uspećete da se dogovorite oko svega.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da sa nekim podelite vaša osećanja i da provedete lepe zajedničke trenutke u intimnoj atmosferi ali će vam nedostajati odgovarajuća osoba koja bi odgovarala vašim potrebama. Upoznaćete nekog sličnog u drugoj dekadi januara. Osvojiće vas osoba koja je praktične prirode, ambiciozna, stabilnog karaktera i čvrstih stavova. To je neko ko će umeti da oseti vaše potrebe u ljubavi i da vam odgovori na adekvatan način. Do kraja meseca ćete započeti skladnu vezu. Nešto stariji Strelci će dobiti pažnju i naklonost od osobe koja je materijalno dobrostojeća i koja ima ozbiljne namere u ljubavi. Vama će pomalo smetati njeni konzervativni stavovi ali ćete odlučiti da probate da se emotivno zbližite.

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj strani...

JARAC

Ako ste u vezi:

Imaćete dosta slobodnog vremena koje ćete moći da provodite sa voljenom osobom i oboje ćete biti motivisani da više vremena nego obično praktikujete zajedničke aktivnosti, razgovore, šetnju, odlazak u kupovinu, na mesta za zabavu i na kulturne manifestacije. To će doprineti pojačanoj emotivnoj bliskosti između vas dvoje. Osećaćete se voljeno. Druga polovina januara će vam biti povoljna da se usmerite na ostvarivanje zajedničkih ciljeva. Primetićete da se vaš partner oslanja na vas više nego što je to činio ranije i primetićete kako se pojačalo vaše međusobno poverenje. Manje smetnje u komunikaciji su moguće krajem meseca. Izbegavajte neistinu i potrudite se da budete dovoljno jasni.

Ako ste slobodni:

Gde god da se pojavite, privlačićete pažnju jer ćete umeti da se dobro doterate, da planite svojim izgledom i da delujete čvrstog karaktera, sposobni da stanete iza svojih stavova. Biće vam lako da ostvarujete kontakte sa osobama koje vam budu privlačile pažnju. Sredinom januara će vas privući osoba sa kojom ćete lako uspostaviti komunikaciju i sa kojom ćete početi da delite zajednička interesovanja. To je neko ko je emotivne prirode. Vrlo brzo ćete ostvariti emotivnu bliskost. Nešto stariji Jarčevi će početi češće privatno da se viđaju i da izlaze sa osobom sa kojom su nedavno sarađivali na jednom poslovnom projektu. Pojaviće se obostrana osećanja i zaljubljenost. Ući ćete u intimne odnose i započećete vezu.

VODOLIJA

Ako ste u vezi:

Sekstil Sunca sa Neptunom u prvoj dekadi januara pojačaće vaš osećaj za potrebe voljene osobe. To će vam omogućiti da vašem partneru pružate iskrene emocije i pažnju. Bićete spremni da voljenu osobu iznenadite lepim poklonom ili znakom pažnje. Unećete nov kvalitet u vašu vezu i imaćete više vremena za zajedničku intimu što će vas oboje ispuniti srećom. Konjunkcija Sunca sa Plutonom i Saturnom omogućiće vam da se uspešno posvetite ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Nešto što oboje duže vreme želite da imate u vašem odnosu ćete uspeti da postignete. Dobro ćete se slagati oko zajedničkog vremena, porodičnih odnosa, izlazaka, zabave i kupovine onoga što vam je potrebno u zajedničkom prostoru .

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da više izlazite i da većinu vremena provodite sa prijateljima. Umećete da zablistate u svom društvu. Zbog toga ćete privući pažnju osobe koja će vam diskretno pokazati da joj se dopadate, a koja će se pred vas postaviti kao izazov. Pokazaćete vaše najbolje kvalitete i uspećete da pridobijete naklonost osobe koja će u međuvremenu osvojiti vaše simpatije. Počećete češće da se viđate i ubrzo ćete ući u vezu koja će se pokazati skladnom jer imate slična interesovanja. Nešto starije Vodolije će primetiti kako je jedna osoba često u njihovoj blizini kad god nešto zatreba. Počećete da razmišljate da je reč samo o ljubaznosti ili postoje i simpatije. Privući će vas svojim šarmom. Veza je moguća.

RIBE

Ako ste u vezi:

Sekstil Merkura sa Neptunom doneće vam više slaganja sa partnerom u razgovorima, u dogovorima oko zajedničkih planova i ciljeva, kao i dobar osećaj za potrebe voljene osobe. Više ćete izlaziti i družiti se sa zajedničkim prijateljima. Prijaće vam i da zajedno posećujete društvene manifestacije. Ostvarićete jedan važan zajednički cilj i želju. Druga polovina januara će vam doneti više vremena za prijatne zajedničke intimne trenutke, u kojima ćete oboje uživati i koji će vam omogućiti da se potpuno opustite. Pojačaćete međusobno poverenje i vaša međusobna osećanja će biti potpuno iskrena. Znaćete šta vaš partner očekuje od vas i koje želje ima u ljubavi i to ćete mu pružati, kao i on vama.

Ako ste slobodni:

Na jednoj zabavi ćete upoznati osobu sa kojom ćete započeti neobavezan razgovor i otkrićete kako imate dosta zajedničkih interesovanja. Prijaće vam društvo te osobe, a uvidećete da i ona vama pokazuje više naklonosti. Razmenićete kontakte i počećete često da se viđate. U početku ćete biti suzdržani i samo ćete se zabavljati i razgovarati, da bi u drugoj polovini januara došlo do bušenja strasti na obe strane. Ući ćete u intimni odnos i u vezu. Otkrićete da se u mnogo čemu slažete. Nešto starije Ribe će često izlaziti sa prijateljima i u jednom izlasku će upoznati osobu sa kojom će započeti neobaveznu avanturu. Nakon kraćeg vremena ćete oboje osetiti da imate i osećanja jedno prema drugom. To će vas još više zbližiti.

Izvor: Mesečni horoskop

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader