Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Vikend horoskop od 17. januara do 20. januara 2019: Vreme je za novu energiju

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Nedelja je dan za odmor.

Venera u sekstilu sa Uranom nas uči da istupimo iz zone svog komfora, da pustimo navike kojih se čvrsto držimo i da stvorimo novu definiciju ljubavi. Pažnju vam može privući sve što je neobično i drugačije, pa će neki poželeti da promene nešto kod sebe, što se može ticati i ličnog izgleda. Isto dana, Merkur ulazi u znak Vodolije u kojem će boraviti sve do 3. februara. Majstor autentičnih i genijalnih ideja poziva nas da se otvorimo za sve novo i proširimo granice svog uma. Merkur u Vodoliji je usmeren ka progresivnom, inovativnom načinu razmišljanja i često donosi iznenadne bljeskove spoznaje. Naredni period nam donosi mogućnost da pronađemo sva potrebna rešenja i vidimo mnogo dalje. Naša pažnja može biti usmerena na socijalna pitanja, umrežavanje sa drugima i otkrivanje istine. Merkur u Vodoliji donosi oslobađanje putem određene ideje ili misli. Kao i svaki vazdušni znak, znak Vodolije je često veoma mentalan, te ovde može postojati poteškoća kada je u pitanju materijalizacija ideje. Stoga će biti važno da se služimo intuicijom kao glavnim pomoćnim sredstvom i osetimo kada je pravo vreme za delovanje!

U petak uveče, Mesec ulazi u znak Škorpiona pozivajući nas da napustimo sve ono što nam više ne služi i oslobodimo se svih „okova“. Istražujte – kako sebe, tako i sve što vam je nepoznato i doći ćete do potrebnih odgovora. Negujte tišinu i osetite moć tranformacije. 

Povezane vesti

U subotu, Merkur će napraviti kvadrat sa Uranom, pozivajući nas da iskoristimo ovu energiju za fenomenalne spoznaje i uvide. Iako je u pitanju aspekt kvadrata, on nas može dodatno motivisati i pokrenuti. Svaku nervozu u komunikaciji bi trebalo da pretvorimo u ravnotežu. Iznenadne situacije ili informacije mogu nastati u cilju da nas nauče da bi u bilo kom trenutku trebalo da negujemo svoj unutrašnji mir. Merkur u kvadratu sa Uranom nam nudi mogućnost da prepoznamo ono što nam je potrebno, ukoliko smo dovoljno otvoreni i spremni. Ako tražite neko novo rešenje, možete doći do radikalnih i autentičnih ideje. Budite iskreni, pratite svoj lični osećaj i oduprite se svakom impulsu. Neka vas vode vaše prave potrebe koje su put za manifestovanje autentičnosti!

Nedelja je dan za dubok odmor. Kako će se Mesec sve do nedelje uveče nalaziti u znaku Škorpiona, on ima za cilj da nas odvede iz svih mračnih tunela do svetlosti, koja nas regeneriše i napaja novom energijom!

Povezane vesti

Izvor: Profesionalna astrologija

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader