Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Važna nedelja za sve horoskopske znake koji su u ljubavi: Šta nam donose Mesec u Vagi i Venera u Ovnu?

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Neki će imati brzoplete odluke, a neki dobijaju znak za novi početak...

Vaga asocira na ljubavna dešavanja jer ovim znakom vlada Venera. Partnerski odnosi tokom ove nedelje postaju glavna tema za svaki horoskopski znak. U ljubavi smo nestrpljivi jer se Venera nalazi u znaku Ovna i formira opoziciju prema Mesecu koji je u Vagi. Aspekt opozicije je zadužen za odnose i dogovore u partnerstvu. Takođe ova konstalacija je zadužena za različitost odluka koje se u nama javljaju. Potreba da odmah saopštimo šta želimo i osećaj da nema razloga za naglim odlukama bude se kod nas u istom trenutku. Pronađite sredinu.Želite da saznate zbog čega nemamo strpljenja u ljubavi? Pročitajte u nastavku teksta šta nas očekuje ove srede i saznajte koja se osećanja pokreću ljubavi kod svakog horoskopskog znaka. Budite u toku sa dešavanjima koja su aktuelna tokom ove nedelje. 

Ovan je znak u kome nema mesta za čekanje. Tako je sada u ljubavi jer je Venera u ovom znaku. Možemo se zatrčati kada su ljubavne odluke u pitanju. Od partnera želimo odgovore sada i odmah. Ovo je i znak novog početka za svakog od nas, bez obzira kakva je postavka zvezda u natalnoj karti. Probudili smo se iz sna i sada želimo da doživimo ljubav i da o njoj pričamo svakog trenutka. Sa Venerom u Ovnu se zatrčavamo, u niskom smo startu i krećemo odmah u napad. O da, možemo krenuti u osvajanje bez određenog plana. Devojke su konkretnije u osvajanju partnera, dok muškarci žele da uživaju u avanturi i istraživanju. Jači pol se više bavi životnom filozofijom i putavanjima.

Mesec u Vagi pokreće potrebu za balansom u ljubavnom odnosu. Ne želimo da neki osećaj prevagne. Nije nam potrebno ni previše ljubavi, ni strasti, nikako ne želimo rasprave ili nerazumevanja. Svaki osećaj u odnosu mora biti usklađen. Energija koja se pokreće u nama stavlja fokus na odnos koji smo oduvek želeli. Dok Venera u Ovnu može uneti nervozu kod nas jer ne možemo da sačekamo odluku, Mesec u Vagi utiče da smirimo strasti.

U životu splet okolnosti daje različite mogućnosti, na nama je da razumemo sve opcije koje su nam date i da ih najbolje iskoristimo. Ništa nije jednostavno, ne postoje kratka uputstva koja nam kažu uradi jednu stvar i više se nikada nećeš zapitati. Bilo bi dosadno da nemamo priliku da ljubav ili bilo koju drugu temu sagledamo iz više uglova. Ukoliko ste sami i za vas važi da se pozabavite istim osećajima koja bude različitost kod vas.

Potrebno je da razumemo da su Ovan i Vaga dva suprotna znaka. Dok je Ovan, predvodnik, uvek prvi, spreman za akciju, Vaga je tu da se bavi lepim stvarima, bez ikakvih akcionih koraka. Možete osetiti da se u vama javljaju dva različita osećanja i da ne znate na koju stranu da krenete. Umirite nemir, jer žurba i nagle odluke nikome nisu ništa dobro donele.

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj strani...

Znate onaj osećaj kada smo u miru sa sobom, kada znamo da je sve u najboljem redu. Mesec u Vagi, bez obzira šta ste u horoskopu, tokom ove nedelje pokreće želju za stabilizacijom u ljubavnim dešavanjima. Ukoliko požurimo sa odlukama i saopštimo ih partneru, suprotna strana ih može osetiti kao ograničenje. Ne znači da partner ne želi isto što i vi, ali možda ne sada. Želite iste stvari, ali na drugačiji način. Nije potreban pritisak, niti saopštenje da ćemo se voleti do kraja života. Pratite osećaj, pogled jer oni govore mnogo toga. Niko ne voli da mu drugi crtaju put kojim treba da se ide.

Izazov je uspostaviti osećaj koji smo mi zamislili. Na ljubavne odgovore ne možemo čekati. Žurimo sa odlukama koje bi kod nas uspostavile trenutak mira. Mesec i Venera formiraju aspekt opozicije što govori upravo o različitoj potrebi osećanja u ljubavi. Dok sa jedne strane razumemo da nam nagle odluke ništa dobro ne donose, sa druge strane izazov je umiriti želju da se ljubav desi. Ne za dan, ne za dva, nego što pre. Dva polariteta su u nama.

Tokom ove nedelje razumite sve što vas pokreće i što se u vama dešava, a tiče se ljubavi. Nije trenutak za zatrčavanje jer ćemo ubrzo saznati da od žurbe nismo dobro sagledali sve činjenice. Kako vreme bude prolazilo zaključićemo da naše odluke u prvom momentu nisu bile ok.

Ukoliko ipak odlučite za brzopletost u ljubavi budite spremni na lekcije koje ćete naučiti u ovoj oblasti. Uopšte nije loše nešto novo naučiti o sebi i partnerskom odnosu. Nikada nismo na gubitku, pa makar i doneli brzoplete odluke. Kada donesemo pogrešnu odluku ne treba da se kajemo. Gubimo jedino, ako ništa ne naučimo i ne promenimo kod sebe.

Izvor: Mogujatosama.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader