Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Vikend horoskop od 14. februara do 17. februara 2019: Vikend velikih poduhvata

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Negujte svoje strpljenje i dopustite da sve dođe u svoje vreme...

Dani koji su pred nama su idealni za ličnu transformaciju, koja se nastavlja ulaskom Meseca u znak Škorpiona u petak. Iako je prvi aspekt koji će Mesec napraviti, kada uđe u ovaj znak, opozicija sa Uranom - potrebno je da konačno „skinemo“ i poslednji sloj, tako što ćemo se osloboditi svega onoga što nas sputava da živimo svoju istinu. To će nam omogućiti dubok mir pre svega, ali isto tako moći ćemo da integrišemo svoje misli i osećanja, delujući veoma intuitivno (Mesec trigon Merkur). S obzirom da će Mesec praviti sve dobre aspekte u subotu, data nam je mogućnost da dođemo do neslućenih dubina, odakle se ponovo možemo uzdići u potpuno novom svetlu.

Povezane vesti

U nedelju će Mesec ući u znak Strelca, tako da je važno da negujemo istinsku radost i pronađemo svrhu u svemu što budemo radili. Otkrijte šta pokreće vašu Dušu jer je ovo dan za velike poduhvate. Ukoliko imate viziju, aktivno delujte i pretočite svoje želje u realnost! Istog dana Mars će ući u znak Jarca (u kojem će boraviti sve do 30. marta), a kako je ovo znak Marsove egzaltacije, svakako da možemo stići do svog krajnjeg cilja. Mars u Jarcu nam pruža stabilnost i mir, odakle možemo ispravno da delujemo. Uči nas velikoj odgovornosti, disciplini i zreloj ambiciji. On je poput pobednika pre same borbe, koji nas motiviše da ostanemo stameni, produktivni i dosledni.

Iako se u narednom periodu možemo snažno fokusirati na materijalizaciju svojih poslovnih poduhvata, najvažnije je da negujemo strpljenje i dopustimo da sve dođe u pravo vreme. Budi se vitalnost, snaga volje i želja za uspehom. Međutim - „Da bi se uspelo, neophodna je disciplina. Redovnost, iskrenost i istrajnost će vas dovesti do uspeha.“

Povezane vesti

Izvor: Profesionalnaastrologija.com


Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader