Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Vikend horoskop od 28. februara do 2. marta 2020: Mala ali vredna zadovoljstva

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Provedite ovaj vikend u društvu prijatelja...

Danas Venera pravi kvadrat sa Plutonom. Ovaj aspekt će posebno osetiti oni koji ga već imaju kao natalno sećanje. U svojoj primarnoj simbolici, Venera u kvadratu sa Plutonom donosi fatalne ljubavi i aktivira sve one nesvesne programe koji kažu da je „ljubav bol, da se zbog ljubavi mora glava gubiti“. Otuda i prenaglašene strasti, ljubomore i želja za kontrolisanjem partnera. Ovo nije dan za nove ljubavne susrete, već je dan kada bi trebalo da preispitamo svoja uverenja po pitanju ljubavi, odnosa i na kraju - da transformišemo staro polje emocija u novo, sveže polje, koje će nam pružiti podršku na svakom nivou.

Već sledećeg dana, Merkur će napraviti sekstil sa Uranom, što nam donosi mogućnost da pronađemo sva potrebna rešenja i vidimo mnogo dalje. Ovo je dan za pronalaske, genijalna rešenja i snažne uvide. Obratite pažnju na sinhronicitete i poruke koje budite dobijali. Postoji potreba da se “umrežimo” sa drugima ili provedemo dan u društvu svojih prijatelja. Možete očekivati iznenadne telefonske pozive ili susrete. Stoga će biti važno da se služimo intuicijom kao glavnim pomoćnim sredstvom i osetimo kada je pravo vreme za delovanje. Naglašena je sloboda mišljenja i izražavanja koja oslikava liberalni duh.

Povezane vesti

Nedelja je dan za odmor i relaksaciju. Uživajte u čulnim zadovoljstvima dok Mesec prolazi kroz znak Bika. Možete otići na masažu, dobar ručak ili uživati u mirisu prirode. Već u nedelju uveče, Mesec će ući u znak Blizanaca, pa ćemo želeti da budemo u pokretu i sastajemo se sa drugima. Budući da će komunikacija biti naglašena, Mesec u Blizancima nas podseća da je život zabavna igra kojoj treba da se radujemo svakog dana!

Izvor: Profesionalna astrologija

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader