Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Večeras počinje: Šta nam donosi Venera u Biku?

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Stvoriće lepo osećanje.

Večeras u 19 časova naša omiljena planeta, čarobnica Venera, izlazi iz ratnika Ovna i ulazi u znak zemljanog i prizemnog Bika, piše Lovesensa.

Za planetu ljubavi i novca, Veneru, Bik je savršeno utočište. Bik je znak uživanja, zadovoljstva, hedonizma, pa će se boravak Venere u ovom znaku naročito povoljno odraziti na polje romantike i ljubavi.

Bik je prolećni znak, on učestvuje u tom prolećnom buđenju, lepoti i lepršavosti života. On je svedok novih ljubavi, zaljubljenih pogleda i najlepših odgovora na životne promene.

Kada se Venera nađe u Biku tada životu kažemo DA, prihvatamo sve što nam donosi i sa radošću učestvujemo u svakom novom trenutku. Takođe, Venera je magija, mašta i let u oblacima, a prizemnost Bika je sprečava da nas odvede u zabludu.

Povezane vesti

U ovom periodu ne postoje ljubavneigrice i avanture, već se rađaju velike filmske ljubavi. Tada ljubav dobija onaj pravi smisao, kada dopuštamo srcu da nas vodi i menjamo se zarad pratnera, nemamo problem da otkrijemo osećanja i prilagodimo se svakom izazovu.

Venera u Biku je verna i odana ljubav - romnsa uzajamnog davanja i primanja. Sada je period kada treba da se naučite strpljenju i shvatite da se najlepše stvari u životu događaju kada ste jednostavni i prirodni.

Ovaj aspekt garantuje period udobnosti, mira i harmoničneljubavi.

Uživajte u darovima Univerzuma!

Izvor: Lovesensa

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader