Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Traje do 16. marta: Koliko nas remeti retrogradni Merkur u Vodoliji?

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Neke stvari neće ići od ruke...

Retrogradni Merkur u Vodoliji može da zakomplikuje jednostavne stvari i donese dodatne probleme, a realističan pogled na stvari koje se dešavaju biće apsolutno isključen, piše Lovesensa.

Merkur je ušao u znak Vodolije 4. marta i u njemu će boraviti sve do 16. marta 2020. godine.

Razmišljaćete kontradiktorno i dešavaće vam se mnoge paradoksalne situacije, a percepcija stvarnosti ostaje pomalo iskrivljena.

Horoskop - pred nama je najlepši ljubavni period: večeras Venera ulazi u znak Bika i srce dobija ono što želi

Planove koje ste želeli da ostvarite biće mnogo teže završiti nego što ste mislili. Vaše ideje će uzimati zdravo za gotovo ili će ih "ukrasti" i iskoristiti za svoju dobit. Budite oprezni kakvim ljudima ste okruženi i ne odustajte od svojih namera, čak iako je energija napetija nego ikada.

Sporićete se oko svojih stavova i nećete lako uspeti da se izborite za svoje mesto na tronu uspeha. Držite se svojih ambicija, ali ne ulazite u preterane rasprave jer se svaka loša reč i namera mogu vratiti poput bumeranga.

Retrogradni Merkur istovremeno je karma i kazna, a boravkom u brzoj i slobodnoj Vodoliji, postaje još aktivniji učesnik svog mračnog uticaja.

Povezane vesti

Najbolji način da se izborite sa problemima i burnom energijom tokom retrogradnog Merkura u Vodoliji jeste da se posvetite intelektualnom razvoju. Učite, razvijajte se, razmislite o mnogim uzrocima i posledicama u vašem životu... Budite radoznali, tražite odgovore na mnoga pitanja i izlaz iz loše situacije ubrzo će se pojaviti pred vama.

Tvrdoglavost u ovom periodu može samo biti mač sa dve oštrice. Oduprite se nagonima za osvetom, dokazivanjem, nagonima koje stvara povređeni ego... Prihvatite sebe u potpunosti, upoznajte se sa sobom i ne dozvolite da vas tuđe misli, reči i uticaju sputavaju u bilo kom pogledu.

Retrogradni Merkur je pozant kao donosilac promena, a sada kada je udružen sa Vodolijom, promene će se događati još intenzivnije. Prihvatite ih i osvestite to da su promene sastavni deo ciklusa života. Ono što je juče važilo, danas ne mora uopšte da važi - Zemlja se rotira, zašto i vaša svakodnevica to ne bi mogla.

Izvor: Lovesensa

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader