Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Vikend horoskop od 20. marta do 23. marta 2020: Realizujte svoje ideje

Autor Profesionalna astrologija
Autor Profesionalna astrologija

Imajte nadu za sve što budete radili.

Izvor: Shutterstock

Petak je veoma aktivan dan, budući da imamo dva planetarna aspekta i ulazak Sunca u znak Ovna. Sunce će pre ulaska u znak Ovna napraviti sekstil sa Saturnom, ali kako je u pitanju aspekat preko poslednjih stepenova (29°), ovo je dan kada možemo privesti kraju određene projekte ili poslovne poduhvate. Važno je da prihvatamo sve stvari koje nam dolaze bez imalo otpora, budemo precizni i u skladu sa vremenom. Večito preplitanje “svestla i tame” i život obojen kontrastima, podstiče nas da putem određenih izazova, svakodnevno postajemo najbolja verzija sebe. Ulaskom Sunca u znak Ovna, počinje proleće, koje predstavlja kosmičko buđenje, rađanje i nove početke. Možemo očekivati veću vitalnost i podizanje energije kako je ovo znak u kojem je Sunce egzaltirano. Budi se ambicioznost i volja da brzo napredujemo, ali će nam biti potrebno da izgradimo stabilnost i budemo istrajni u svojim poduhvatima.

Sunce u Ovnu nam pruža priliku da se afirmišemo i pokažemo svetu ko smo, jer ono nas uči kako da se slobodno izrazimo u svakom trenutku, bivajući hrabri da realizujemo svoje ideje! U petak će i Mars napraviti konjunkciju sa Jupiterom pa će akcenat biti na najsipravnijim akcijama. Možemo raditi na ostvarenju svojih ciljeva, budući da imamo dovoljno energije da ih realizujemo. Svaka akcija se zasniva na pravednom i plemenitom principu, što nam donosi uspeh i nagradu. Sve što je potrebno jeste da unesemo veru i nadu u ono što budemo radili, jer ako stvorimo osećaj unutrašnjeg poverenja, puštamo da se stvari postave na svoje mesto. Osetite kako vam sve što radite daje osećaj svrhe i smisla, budući da je sa Jupiterom važno da imamo jasnu viziju, dok Mars radi na ostvarenju cilja. Iako se Jupiter nalazi u znaku svog pada, on nam može dati mogućnost materijalizacije, jer sve što je “palo”, palo je na Zemlju i povezuje nas sa energijom.

U subotu će Mesec ući u znak Riba, odakle će napraviti konjunkciju sa Merkurom, a potom i sekstil sa Uranom. Ovu simboliku možemo najbolje iskoristiti za kreativnost i sprovođenje vrlo posebnih ideja. Važno je da se oslonimo na intuitivni deo, a poželjno je i da se relaksiramo uz određene tehnike opuštanja. Zapišite svoje snove i nove uvide jer ćete otkriti u vremenu njihovu moć. Uživajte u filmu, laganoj muzici i napravite svoju magičnu atmosferu.

Povezane vesti

Saturn će ući u znak Vodolije u nedelju, ali će boraviti u ovom znaku sve do 2. jula, kada će se usled retrogradnosti ponovo vratiti u znak Jarca. Period koji je pred nama nam može doneti nova rešenja i okrenutost ka rešavanju društvenih problema - akcenat će svakako više biti na kolektivu nego na pojedincu. Dok nas je prolazak Saturna kroz znak Jarca pripremao za novo i tražio od nas da raskrstimo sa svim starim, ulazak Saturna u znak Vodolije označava svojevrsno novo doba i postavljanje drugačijih struktura. Biće nam data prilika da u svoj život uvedemo svojevrsne novine i otkrijemo efikasnije i pogodnije modele.

Osvrnite se na sve događaje koji su pokrenuti od kraja decembra 2017. godine, kada je Saturn ušao u znak Jarca, jer će vam biti data prilika da od njih napravite drugačiji scenario. U nedelju će i Merkur napraviti sekstil sa Uranom, što nam nudi mogućnost da prepoznamo ono što nam je potrebno, ukoliko smo dovoljno otvoreni i iskreni. Važno je da negujemo posebnost, pružimo podršku drugima, a potom ćemo lako i brzo stići do cilja. Ovo je dan za nove spoznaje, otkrića, razna iznenađenja i dolazak do potrebnih, konstruktivnih rešenja.

“Svaka nova sezona raste iz ostataka prošlosti. To je ključ promene, a promena je temeljni zakon.”

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader