Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Detektori laži: Horoskopski znaci koji savršeno prepoznaju laži

Autor Ženski magazin
Autor Ženski magazin

Jednostavno je nemoguće sakriti nešto od njih.

Izvor: Shutterstock

Postoje znakovi zodijaka koje je jednostavno nemoguće slagati. Izgleda da imaju sposobnost da ukapiraju svaku laž. Uvek morate biti na oprezu sa takvima i ne treba pokušavati da ih prevarite ili nešto prikrijete. Lakše je reći istinu odmah nego pokušati opravdati svoju prevaru kasnije.

Pogledajte o kojim znacima Zodijaka je reč!

Riba

Ribe su vrlo intuitivni znakovi zodijaka. Takođe su ranjivi i osetljivi, ali priroda njihovih "rendgenskih" sposobnosti prilično je skrivena u činjenici da Ribe imaju bukvalno natprirodnu intuiciju. Ribe vrlo dobro razumeju šta pokušavate da sakrijete od njih. Ne moraju čak ni da razgovaraju sa sagovornikom da bi razumeli šta se sa njim događa i šta je planirao. Predstavnici znaka savršeno čitaju gestove i izraze lica. Oni su pravi detektori laži.

Rak

Rak je vrlo osetljiv i emotivan. Ima visoko razvijenu sposobnost za empatijom. On drugu osobu bukvalno oseća kao sebe. Rakove je lako povrediti. Zbog toga, doživevši veliku količinu bola, Rak brzo nauči da "čita" lica ljudi. Najbolje od svega, njihove sposobnosti deluju u ličnim vezama. Rak uvek sazna za tajnu vezu ili izdaju. Stoga je bolje ne izdati krhko poverenje ovog znaka.

Povezane vesti

Škorpija

Naravno, Škorpije su lideri među onima koji mogu da "namirišu" laži na kilometar. A sve zato što su i sami ovi horoskopski znakovi odlični lažovi i manipulatori. Oni majstorski savladaju tehnike upravljanja ljudima, često ih koriste. Škorpije poznaju sve tehnike. Čak i ako to nisu namerno naučili, to im je u krvi. Oni bukvalno znaju sve o tome kako uticati na čoveka i dobiti od njega ono što želi. Stoga vide laži od prve sekunde.

Jarac

Jarac voli da razmišlja i analizira. Sve to pomaže mu da vidi ljude, tako da je okružen samo onim ljudima u koje ima poverenja.
Blizanci
Blizanci pripadaju vrsti ljudi koji jednostavno ne mogu biti sami. Svakako im je potrebna komunikacija, i nije uvek važno sa kim. Čini se da s toliko prijatelja Blizanci izgube osećaj ko je ko. Ali, ne! Oni odmah određuju kome da veruju i od koga treba da se drže dalje. Blizanci mogu izgraditi dobre odnose sa gotovo svima, ali samo retke smatraju svojim prijateljima.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader