Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Ljubavni horoskop za nedelju od 30. marta do 6. aprila

Autor Cosmopolitan.rs
Autor Cosmopolitan.rs

Device moraju staviti partnera na prvo mesto, ali Strelac ima najpovoljniji period za jačanje odnosa. Da li želite da znate kakve vam ljubavne avanture obećavaju zvezde? Pročitajte našu najtačniju ljubavnu prognozu za ovu nedelju!

Izvor: Shutterstock

Ovan

Ovnovi bi trebalo da budu svesni da će u ovoj nedelji njihova srodna duša biti posebno ranjiva. Treba biti oprezan u pristupu, izbegavati neprimerene šale i dvosmislenosti izražavanja. Ipak, ukoliko to radite sa pažnjom, definitivno nećete preterati. Pokušajte voljenu osobu da učinite tako da se ona oseća sigurno i može otkriti svoja osećanja prema vama.

Bik

Bik sada može biti posebno iskren prema osobama svog ljubavnog interesovanja. Ako imate bilo kakvih osećanja, sada je vreme da ih priznate. Pored toga, postoji dobar razlog za to: voljena osoba će vam pripremiti neku vrstu poklona. Nedelja obećava da će u romantičnom smislu biti prilično pozitivna.

Blizanci

Blizanci će imati napetu nedelju. Partner će pokušati da ispita vaše slabosti i uhvatiće vas na laži. Čak iako niste ni za šta krivi, to vas ipak ne štedi od sumnji i pogrešnih optužbi. Pokušajte da komunicirate sa voljenom osobom, predviđajući napredak razgovora. Tako će se ova nedelja dobro završiti.

Rak

Rakovima je predviđena nedelja promene. Sada je sasvim moguće tražiti od sebe i svoje polovine da se potrudite za dobro svog mira - vreme je da počnete sa planiranjem. Ako želite venčanje, možete da počnete da razgovarate o organizaciji. Ovo je pravo vreme za bilo kakve poduhvate, ako su oni direktno povezani sa vašim romantičnim životom.

Lav

Predstojeća nedelja obećava Lavovima da će se u vezi pojaviti tvrdnje koje ranije nikada nisu bile ni sumnjive. Ipak, razlog se ne nalazi u onome što vam je predstavljeno, već u nekim temeljnijim pitanjima. Pokušajte odmah da otkrijete šta stoji iza ovih tvrdnji. Sigurno je sve lakše nego što mislite i biće lako vratiti toplinu u vezu.

Devica

Devica će u ovoj nedelji možda otkriti da njihova mišljenja nisu uzeta u obzir. Vaš partner se usuđuje da sve preuzme u svoje ruke, ali malo je verovatno da će vam se svideti takvo razdvajanje snaga u vezi. Štaviše, to je neprijatno i nepovoljno. Svom partneru odmah jasno stavite do znanja da ga volite ali da se nećete odreći svog stava.

Vaga

U narednih sedam dana Vage će ustanoviti da su postali ljuti zbog reči voljene osobe. Da, i one će to same primetiti. Uložite trud, maštu, osećaj. Pohvale su ono što će vam pomoći da ojača vaš odnos i učini vas srećnijima.

Škorpija

Škorpije će ove nedelje morati da slušaju uvredljive reči od druge polovine, ali uzimati sve to k srcu - nije vredno. Najverovatnije, takvo ponašanje prouzrokuju neki vaši postupci - takođe verovatno nisu zlonamerni. Iskreni dijalog pomoći će vašem partneru da razume sve.

Strelac

Strelca očekuje prilično srećan romantični period. Bilo bi lepo izvući maksimum iz njega. Sve češće komunicirajte sa suprotnim polom, a ako još niste našli životnog partnera – tu su društvene mreže i aplikacije koje će vam pomoći. Ako se vaš odnos već ustalio, ne zaboravite na pažnju romantičnog partnera. Odnosi će ojačati i doneti maksimalno lepe emocije.

Jarac

Jarca upozoravamo na mogućnost veće svađe u drugom poluvremenu. Jedan od najverovatnijih uzroka je ljubomora. Vi i vaš partner možete biti ljubomorni. Ako ste dovoljno pažljivi i tačni u komunikaciji, nećete imati nikakvih neslaganja.

Vodolija

Vodoliju očekuje evolucija u odnosima. Nastojite da svoju zajednicu sa voljenom osobom približite vašoj ideji pouzdanog, srećnog i dugotrajnog. Ali ovaj razvoj neće biti bezbolan. Najverovatnije, propratiće je niz neprijatnih obračuna u vezi.

Ribe

U ovoj nedelji Ribe će zaista želeti da promene nešto u svom odnosu. Tako će im najteže biti pravilno predstaviti svoju ideju romantičnom partneru. Sredinom nedelje stvoriće se povoljne okolnosti za razgovor o ovoj temi.

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader