Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Najemotivniji horoskopski znaci

Autor Ženski magazin
Autor Ženski magazin

Da li ste vi među njima?

Izvor: Shutterstock

Davanje i primanje ljubavi je važna veština, a može se odrediti prema vašem znaku Zodijaka.

Dok neki ljudi uživaju u pružanju ljubavi, drugi se ponašaju izuzetno rezervisano. Sve zavisi od ličnih osobina, navika, kao i od meseca i dana rođenja.

Predstavljamo vam znake Zodijaka koji ne oklevaju da pokažu svoju ljubav i nežnost:

Bik

Bik je jedan od najosetljivijih znakova Zodijaka. Voli da daje i prima ljubav i poveže se sa svojim partnerom na nivou svih pet čula, pogotovo uz pomoć dodira. Njegova supersenzitivnost privlači kao magnet. Bik je veoma seksi i traži zadovoljstvo od partnera. Pregledaće vaše telo polako i nežno. I nakon što vodite ljubav, zadržaće vas u dugom i toplom zagrljaju.

Lav

Lav je veoma ljubazan, srdačan i voli da pokaže svoja osećanja, drži partnera za ruku, zagrli ga. Ali zapamtite, Lav takođe voli da primi ljubav. Dakle, ako se zabavljate sa Lavom, posvetite mu svu pažnju. Svakako će to ceniti.

Vaga

Vaga je veoma ljubazna u ljubavi. Voli da ostane u vezi, uživa u romantici i nežnosti. Njihova ljubaznost je lepa i inspirativna. Vaga će vam pisati ljubavna pisma, posvećivati pesme, davati vam poklone, cveće i svu pažnju.

Ali znajte da su Vage društvene osobe, tako da neće uvek biti bliski samo sa vama. Imaju puno prijatelja i poznanika i željni su da posete sva mesta, bez obzira gde su pozvani.

Ribe

Ako ste Riba, ili se zabavljate sa osobom koja je rođena u ovom znaku Zodijaka, onda već znate da su  pune saosećanja. Ribe su pune razumevanja i sa lakoćom se prilagođavaju partneru.

Takođe preferiraju reciprocitet kada je u pitanju ljubav, a to znači da su obično u ravnopravnim odnosima. Ako vam je stalo do njih, ceniće ako im to kažete. Ovaj znak će vas bezuslovno voleti.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader