Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Vikend horoskop od 15. maja do 18. maja 2020: Vikend sa velikom energijom

Autor Profesionalna astrologija
Autor Profesionalna astrologija

Dobro se odmorite u narednim danima...

Izvor: Shutterstock

Danas će Sunce napraviti trigon sa Plutonom, te nam ovaj aspekt donosi snažan osećaj unutrašnje snage i moći, što nam omogućava da se hrabro suočimo sa izazovima. Da bismo mogli da materijalizujemo sve što dolazi sa Plutonom, neophodno je da smo snažno integrisani i sposobni da se suočimo sa svim strahovima i izazovima, piše Profesionalna astrologija. Budi se velika energija koja nas vodi do potencijalno značajnih transformacija, odnosno velikih postignuća ukoliko je usmerimo u pravom smeru. Pluton nam donosi mogućnost da pročistimo sve što blokira naše Sunce - odnosno našu sposobnost da u svakom trenutku budemo puni snage i života. Stoga je ovaj aspekt najbolje iskoristiti za regeneraciju, tako što ćemo pustiti sve ono što nije za naše najveće dobro. 

U subotu će Mesec prolaziti kroz znak Riba odakle će napraviti konjunkciju sa Neptunom, kao i kvadrat sa Venerom. Ovo je dan kada će našem telu biti potreban odmor i san. Prijaće nam tišina, lagana muzika i romantična atmosfera. Inspirisani smo na stvaranje i kreiranje u umetničkom domenu, ali isto tako otvoreni i za spiritualna iskustva.

Poslednjeg dana u nedelji, Sunce će napraviti trigon sa Jupiterom. Iako je u pitanju benefičan aspekt koji nam pruža mogućnost da ostvarimo svoj maksimum, zbog prirode znakova u kojima se obe planete nalaze, potrebno je da svoje prioritete jasno konkretizujemo u vremenu. Ovaj aspekt govori da lako možemo doći do svog cilja, ali se kao suštinsko pitanje nameće koliko prepoznajemo svrhu u onome što radimo. Sunce u trigonu sa Jupiterom nam omogućava da osetimo koja je to jedna, konkretna stvar koja nas čini celovitom. Iako okolnosti isprva mogu delovati kao da nas ne podržavaju, ključno je da pratimo svoj unutrašnji osećaj, negujući jasnoću, volju i odlučnost. Ovo je dan u kojem možemo kreirati svoj novi početak ukoliko stremimo ka plemenitom cilju.

“Da bi uspeo u nečemu, prvo moraš verovati da možeš.”

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader