Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Šarmirajte ih pameću: 3 astro znaka koja najviše privlači inteligencija

Autor Cosmopolitan.rs
Autor Cosmopolitan.rs

Zbog njih ćete poželeti da više radite na sebi..

Izvor: Shutterstock

Bilo da je reč o širokim ramenima, visini ili smislu za humor, za svakog od nas postoji onostrano nešto na šta će obratiti više pažnje i što će ga posebno privući određenoj osobi.

Astrološki posmatrano, neki znaci, na primer naginju ka neustrašivosti (ovde mislimo na Vodoliju). Druge privlači misterija (Škorpije i Vage privlače misteriozne, visoke i tamne osobe). Dok treći ljubaznost smatraju neprikosnoveno privlačnom (da, dragi Rakovi). Dok osobe sa ovim osobinama čine idealne partnere za neke ljude, postoje i oni koji inteligenciju doživljavaju iznad svega zavodljivom.

Kod njih možete da zaboravite na osmehivanje i humor - dokažite im svoj IQ.

JARAC (22. decembar - 20. januar)

Jarac, kao zemljani znak, 110% sebe daje za svoj rad i uvek drži oko na akademskim i profesionalnim priznanjima i nagradama. Zbog toga nikada neće biti sa nekim iz praktičnih razloga. Umesto toga, čekaće nekoga ko ume da privuče njihovu pažnju. Cene i prihvataju one koji su marljivi i pametni, baš kao i oni sami. Ako ste zainteresovani za vezu sa Jarcem, flertujte tako što ćete se razmetati svojom pameću i postignućima.

BLIZANCI (21. maj - 21. jun)

Ako ste zaljubljeni u nekoga ko pripada ovom znaku, šanse da ste ih upoznali na nekom poslovnom događaju, proslavi ili na pauzi za ručak su velike. To ima smisla - što se tiče vazdušnih znakova, Blizanci su najsvečaniji i najkomunikativniji u grupi. Provode svoje vreme prikupljajući zabavne činjenice, baveći se pop-kulturom i proučavajući ljudsku prirodu. Zbog toga su Blizanci privlačni ljudima koji imaju njihovu oštru pamet i emocionalnu inteligenciju. Ukoliko uspete da privučete pažnju na sebe, bilo da je reč poslovni sastanak ili žurka, Blizanci će se raspitivati za vas.

DEVICA (23. avgust - 23. septembar)

Oni su takođe zemljani znak, ali za razliku od Jarca, Devica želi da se istakne radi izvrsnosti - a ne zbog priznanja. Žele da budu briljantni u tome što rade, bez obzira koliko dugo to trajalo. U potrazi za partnerom, Devica želi nekog ko je odvojio vreme za samoobrazovanje. Ako uspevate da uhvatite njihove lukave filozofske reference, da zamišljeno razgovarate o klasičnim pesnicima, a takođe znate istoriju omiljenih brendova i bendova, tada će pažnja Device u potpunosti biti na vama.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader