Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Vikend horoskop od 29. do 31. maja: Dani promenljivog raspoloženja

Autor Profesionalna astrologija
Autor Profesionalna astrologija

Pred nama je vikend težnji ka skladu i povremenih analiziranja i neraspoloženja, sve do nedelje, koja je ovog vikenda u znaku ljubavi!

Izvor: Shutterstock

Mesec će ući u znak Device u petak, odakle će napraviti sekstil sa Merkurom.

Misli i osećanja su u skladu, ali kako se Mesec nalazi u znaku Device, može nam biti izazovno da smirimo svoj um i doživimo tišinu. Odatle se javlja potreba da preterano brinemo o sređenosti svog doma, svojih emocija, da budemo angažovani i aktivni. Sa druge strane, možemo imati i potrebu da analiziramo i racionalizujemo svoja osećanja, te nije loše da zapisujemo kako se osećamo. Dan je veoma povoljan za mentalne aktivnosti – učenje, čitanje, pisanje, ali i rešavanje papirologije ili odlazak na kraća putovanja.

U subotu će Mesec u Devici napraviti kvadrat sa Suncem, te možemo imati osećaj da postoji sukob naših emocija i volje, odnosno da nam je potrebno previše truda kako bismo došli do željenog cilja.

Obeshrabrenost dolazi i pre nego što smo ušli u akciju, što sve stvara osećaj manjka vrednosti. Lako odustajemo, a istovremeno može doći i do sukoba sa autoritetima. To sve rezultira besom koji prerasta u neprijateljsko raspoloženje (Mesec kvadrat Mars), pa odatle i namere drugih tumačimo pogrešno. Javlja se manjak entuzijazma i interesa za život, kao i opšti manjak zadovoljstva (Mesec kvadrat Venera), tako da je potrebno da pronađemo jednu suštinsku stvar koja će nam dati osećaj zadovoljstva.

Mesec će ući u znak Vage u nedelju, stavljajući u prvi plan priču odnosa.

Javlja se potreba da napravimo stabilne odnose koji će nam pružiti perspektivu i osećaj sigurnosti. Ovo je dan u kojem se možemo zainteresovati za bilo koji domen umetnosti. Budi se osećaj za estetiku te ćemo želeti da napravimo harmonično okruženje i prijatnu atmosferu. Uživajte u društvu voljene osobe jer je nedelja predodređena za aktiviranje svega što je u simbolici ljubavi.

„Kako su odnosi sa drugima uvek odraz primarnog odnosa (odnosa sa sobom), celovit odnos sa drugom osobom moguće je ostvariti tek nakon prihvatanja sebe.“

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader