Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kosa

5 ženstvenih frizura za leto 2016.

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Veoma se lako, brzo i jednostavno prave, a idealne su za letnje vrućine!

Visoke letnje temperature idealno su vreme za prirodni izgled, spontane, nehajne i opuštene frizure, u romantičnom boho stilu, koji je ove sezone omiljen širom sveta. U nastavku vam otkrivamo 5 najlepših boho frizura za vrele letnje dane...

# Nehajni, seksi plažni talasi

Plažni talasi svakog su leta najomiljenija frizura. Kada operete kosu, ne treba uopšte da se fenirate ili raščešljavate, već samo dobro da peškirom protrljate kosu i nanesete silikon ili kremu na vrhove. Kosa treba da diše i da pada nehajno i razbarušeno u talasima.

A photo posted by Luxy Hair (@luxyhair) on May 16, 2016 at 5:05am PDT

# Raščupana punđica

Umesto repa, kosu možete uhvatiti i smotati u razbarušenu punđicu, koju takođe, možete natapirati i pustiti pramenove da padaju niz lice ili vrat. Takođe, punđicu možete podići na vrh glave, na sredinu ili pri dnu, u korenu vrata. Važno je samo da kao i rep i punđica bude labavo uhvaćena.

A photo posted by Luxy Hair (@luxyhair) on Aug 7, 2016 at 2:01pm PDT

# Raščupani rep

Kosu možete podići na vrh glave, u visoki konjski rep ili pak, na sredinu glave. Nemojte previše zatezati kosu, ostavite po koji praman, da pada niz lice ili pozadi niz vrat, jer zapamtite, sve treba da bude opušteno, labavo i nehajno, pomalo šik raščupano. Kosu možete i natapirati od napred prema pozadi, ka repu, a takođe, natapirajte i sam rep. Izgledaćete fantastično.

A photo posted by Luxy Hair (@luxyhair) on Jan 11, 2016 at 11:45am PST

# Samo deo kose podignut u punđicu ili rep

Ako želite da pustite kosu, možete samo deo kose podići i uhvatiti u razbarušenu punđicu ili rep i izgledaćete šik i kul.

A photo posted by Luxy Hair (@luxyhair) on Jun 23, 2016 at 7:30am PDT

# Neobavezne pletenice

Pletenice na sto načina su ove sezone veoma popularne i uvek najbolje rešenje za kosu. Možete ih isplesti sa strane ili u riblju kost, možete splesti samo deo kose ili pak celu kosu.

A photo posted by Luxy Hair (@luxyhair) on Feb 8, 2016 at 6:58am PST

Izvor: zenskimagazin.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader