Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kosa

5 modernih frizura koje treba da probate do kraja leta

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

One su nežne, romantične, ženstvene i ne zahtevaju previše vremena za stilizovanje. Jednom reču savršene za vrućine!

Videli smo sve moguće varijante asimetričnih frizura, delimično obrijane kose (undercutsa) i pixija. Takođe, videli smo različite vrste boba i loba, kao i geometrijskih oblika frizura... Ove sezone je konačno stiglo osveženje i mali update postojećih vrsta frizura.

Predstavljamo vam 5 najboljih, koje treba da probate dok ne pro]e leto, a idealno vreme je naravno jul ili avgust:

# Kosa koja je stilizovana uz pomoć razdeljka

Mislite da je kosa podeljena na dva dela, hairstyle trend koji je ostao daleko iza nas? Ne! On se vratio i sve je bolji i popularniji. Ovu frizuru možete stilizovati na srednjoj dužini kose (poput boba), a ako niste spremni da napravite ekstremnu promenu i dalje možete postići ovaj look.... Dok vam je kosa još uvek mokra, samo napravite dublji razdeljak, prebacite kosu na stranu, i sačekajte da se do kraja osuši, pre nego što počnete da je stilizujete i zalizujete na stranu.

Izvor: Cosmopolitan

# Izlomljena kosa

Ovo je jedan trik koji će vam pomoći da osvežite svoju klasičnu bob frizuru. Messy, neuredni talasi, zaglađene šiške i pramenovi koji uokviruju lice izgledaju veoma chic, opušteno i trendi.

Izvor: Cosmopolitan

# Naglašen bob

Ovo je neobičan bob, naglašene strukture koji deli kosu na dva jednaka dela i svu pažnju usmerava na gustinu i jačinu kose. Pored toga, ovaj look će zaista privući pažnju na vaše prelepe crte lica.

Izvor: Cosmopolitan

# Podignuta, tapirana kosa

Ovaj stil smo viđali na muškarcima, i veoma smo uzbuđeni što ga konačno nose moćne dame! Grace Jones je pravi predstavnik, a Zendaya je fantastično iskopirala njen look. Ova frizura je idealna za nešto gušću, jaču kosu, a poželjno je da ona bude veće dužine.

Izvor: Cosmopolitan

# Moderan bob

Kao što možete da primetite, 2016. godina je pravi period za šišanje i osvežavanje kose. Pored izdvojenih frizura, sve češće viđamo bob koji po formi i obliku podseća na dvadesete godine 20. veka, mada ipak dolazi u nešto drugačijoj varijanti - osvežen divnim talasima!

Izvor: Cosmopolitan

Izvor: elle.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader