Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kosa

Holivudski frizeri otkrivaju: 5 saveta kako da se ZAUVEK rešite ispucalih krajeva

Autor Vvasiljevic
Autor Vvasiljevic

I da pritom ne skraćujete konstantno kosu i menajte frizuru.

Kao što je krov kuće sačinjen od crepova, tako je i kosa sačinjena od vlasi. Jedan oštećen crep oslabiće celu konstrukciju krova, baš kao i u slučaju ispucalih krajeva dlake i ostatka kose. 

Protein je spas..

Dlaka je izgrađena od proteina pod nazivom keratin, a kako biste sačuvali zdrav i sjajan izgled vaše kose morate joj pružiti negu koja joj je neophodna.

...kao i proizvodi za zaštitu od toplote

Korišćenjem proizvoda koji štite od termičkih uticaja možete i te kako ublažiti moguća oštećenja kose, ali i odložiti planirano šišanje i za do nekoliko nedelja. 

Povezane vesti

Ne ignorišite ih

Vremenom krajevi vaših vlasi sve više pucaju, pa ćete ignorisanjem istih dovesti do oštećenja većih srazmera na koje vaš frizer može uticati jedino šišanjem, tvrdi frizer poznatih i Nexxusov ambasador Lacy Redway. Redovnim posetama frizeru (na svakih šest do osam nedelja) zasigurno ćete sebi obezbediti zdrave krajeve, kao i jaku kosu.

Brinetama je najgore

Rascvetali krajevi najviše su primetni kod osoba sa tamnom bojom kose, iz razlog što na mestu gde se “pucanje” vlasi desi ostaje obeleženo belom tačkicom i tako postaje uočljivo na kosi, tvrdi Schueller.

Prava istina o kozmetičkim proizvodima

Proizvodi koji sprečavaju cvetanje kose i oporavljaju ispucale krajeve deluju samo trenutno. Koristeći ove preparate ne možete zauvek rešiti problem oštećene kose. 

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader