Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kosa

Brazilska brineta: Nova nijansa kose koja ne zahteva stalno farbanje (FOTO)

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Osim što izgleda SAVRŠENO, kod frizera morate samo JEDNOM godišnje!

Osvežiti tamnu kosu, a da ne postanete plavuša ili da se ne okrenete svetlijim tonovima može biti težak zadatak. Ipak, u Brazilu se pojavio trend koji će se posebno svideti brinetama koje žele upravo takvu promenu.

U zemlji talasa predivne Žizel Bundšen, frizura koju žene traže prilikom posete svojim frizerima jeste "posvetljena brineta" ili kako to one kažu na portugalskom "morenas iluminadas".

Frizer iz Sao Paula kaže da gotovo polovina njegovih klijentkinja traži ovu boju, koja polako postaje najtraženiji stil kada je u pitanju kosa, naravno odmah nakon plavuša.

Ovaj frizer izgled "posvijetljene brinete" postiže tako što na vrhove kose nanosi boju tek tri nijanse svetliju od prirodne boje njegovih klijentkinja, a onda je rukama "pogura" prema sredini kose.

Nakon toga na koren kose stavlja tonove slične prirodnoj boji, a rezultat je savršena kombinacija koja je vrlo laka za održavanje.

S obzirom na to da su na korenu tonovi koji se jedva razlikuju od vaše prirodne boje, izrastak je nevidljiv. Frizura obično traje i po šest meseci, kaže on i dodaje da ima i klijentkinje koje dolaze tek jednom godišnje.

Ako ste brineta koja je željna promene koja se savršeno uklapa u jesenje i zimsko vreme, ovo je možda opcija za vas.

Izvor: zadovoljna.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader