Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kosa

7 saveta kako da iz frizerskog salona uvek izađete ZADOVOLJNE

Autor dstojkovic
Autor dstojkovic

Ovde se krije tajna savršene frizure i kako da od frizera izađete s pravim osmehom na licu.

U trenucima kada ste nezadovoljne izgledom kose najlakše je okriviti frizera, ipak puno je verovatnije da ste krivci za vašu lošufrizuru upravo vi. Kako vam se to više ne bi događalo, pročitajte sledeće savete koje bi potpisao baš svaki frizer, jer osim što će vam osigurati dobru frizuru, i njima će olakšati posao:

1 Obavite istraživanje

Ako znate nekoga sa sličnom kosom kao vašom, a čija vam se frizura jako sviđa, pitajte je da vam preporuči svog frizera. Ako ipak ne želite da menjate frizera, neka vas onda posavetuje šta biste trebali da tražite od svoga. Obavite i mini online istraživanje i pronađite kakve frizure najbolje pristaju vašem tipu kose i obliku lica, a i frizer kojem verujete sigurno će imati neki dobar savet. 

2 Novi ili iskusni frizer?

Ne znate kome je bolje verovati? U tome vam, nažalost, ne možemo pomoći jer sve zavisi od samog frizeru. Ako neko ima 30 godina iskustva, to ne znači da je bolji od talentovanog frizera koji je tek izišao iz srednje škole, a jedino na šta vas možemo upozoriti je da se klonite onih s kojima ste već imali loša iskustva.

Povezane vesti

3 Odglumite željenu frizuru

Nemojte frizeru spominjati centimetre jer verovatno nema lenjir. Ako želite bob do brade, onda lepo podignite kosu do željene dužine i pokažite frizeru šta tačno hoćete.

Nastavak na sledećoj strani...

4 Pokažite šta želite

Frizeri su vizualni ljudi pa je najbolji način da dobijete ono što želite da im isto to pokažete na nekoj fotki iz časopisa ili s Instagrama. 

5 Budite iskreni

Baš kao što lekar treba da zna vašu istoriju bolesti, i frizeru su informacije o načinu na koji tretirate svoju kosu ključne kako bi vam napravio što bolju frizuru. 

Povezane vesti

6 Slušajte druge

Poslušajte tuđe savete oko svoje kose, pogotovo ako dolaze iz usta frizera. Nijedan vam dobar frizer neće preporučiti neku frizuru za koju zna da vam neće pristajati, a neko ko se profesionalno bavi uređivanjem kose sigurno to zna bolje od vas.

7 Primenite savete

Frizeri uvek imaju hrpu saveta za svoje klijente koje oni, uglavnom, dok dođu kući potpuno zaborave i nastave po starom. Zato sledeći put kad se vratite iz salona pokušajte da primenite neki od saveta koji ste dobili od frizera.

Izvor: index.hr

Inicijalizacija u toku...
loader