Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kosa

Za pravo osveženje: Šta treba da znate o prelivu za kosu?

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Mali korak vredan promene...

Ako spadate u onu grupu devojaka koje su zadovoljne svojom bojom, koje sebe ne vide ni sa kakvom drugom bojom kose i drastičnom promenom, a uporno vam fali ono nešto malo... Na pravom ste mestu.

Postoji mnogo žena koje jednostavno nisu pristalice farbe za kosu, što zbog brige o njenom oštećenju, što zbog obaveza koje su sve veće iz meseca u mesec kako bi detaljno vodile računa o njoj.

Ipak, možda ste nekada na nekoj ženi primetile određeni sjaj i punoću koji izgledaju potpuno prirodno. Upravo taj efekat stvara preliv za kosu. To je zapravo mešavina boje i hidrogena i drži se znatno kraći period na kosi od same farbe. Ono što je od izuzetne važnosti, to je da preliv za kosu neuporedivo manje oštećuje vašu vlas od farbe.

Povezane vesti

Prelivom imate osećaj da menjate drastično vašu boju, a zapravo se radi o minimalno drugačijoj nijansi koja estetiku čini još boljom. Ukoliko imate plavu kosu, preliv će vam pružiti neutralisanje žutih tonova, kojih se mnoge plavuše pribojavaju. Takođe, ukoliko imate farbanu kosu, prelivom možete ponekad odložiti farbanje i prekriti sve nedostatke zbog kojih ste poželeli ponovno farbanje.

Vaša prirodna boja prelivom će biti kao nova. Probajte i uverite se.

Izvor: Cosmopolitan.rs

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader