Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lice

Nauka dokazala: Ovako izgleda najlepša devojka na svetu (FOTO + VIDEO)

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Ona ima najsavršenije lice na planeti!

Njihova istraživanja zasnovana su na simetriji lica. Sudeći po nauci, lice ove devojke je 98% savršeno, dobila je ocenu 10 i odnela titulu najlepše devojke na svetu.

Pravila takmičenja su bila jednostavna, poslati sliku bez trunčice šminke, takođe je bilo zabranjeno učestvovanje osobama koje su izvršile bilo koji hiruški zahvat na svom licu, ili bilo koji vid korekcije ( pumpanje usana, jagodica, tetoviranje obrva i slično ).

Florencino lice je opravdalo 99% zahteva koje su postavili naučnici i osvojila prvo mesto na takmičenju na kojem je učestvovalo preko 8000 devojaka.

Naučnici su došli do zaključka da rastojanje između zenica mora biti tačno 46% od širine vašeg lica, od uveta do uveta, Florencino lice je na 44%. Još jedan uslov je bio da razmak između očiju i usta mora biti tačno trećina dužine vašeg lica, njen razmak je 32,8%.

Izvor: Cosmopolitan

Nakon pobede, osim popularnosti i mnogobrojnih poslovnih ponuda, dobila je i nekoliko ponuda za studije, kojima se najviše obradovala. Takođe je dobila besplatan put u London, kako bi se slikala za razne modne časopise kao i bilborde koji će se kačiti svuda po zemlji. Cilj takmičenja je bio da se skrene pažnja na prirodnu lepotu kod žena, da se podstakne prirodna lepota, kako bi se što veći broj žena osećalo zadovoljno svojim izgledom i prirodnom lepotom.

"Žene nikako ne bi trebale da se opterećuju šminkanjem i da imaju tu potrebu da budu našminkane u svakom trenutku. Nadam se da kada ljudi pogledaju u mene bez trunke šminke će pomisliti upravo to. Veoma sam zadovoljna svojim izgledom i nikada se ne bih podvrgnula bilo kakvoj korekciji ili botoks tretmanu", rekla je Florencino.

Ona ima najsavršenije lice na planeti!
Izvor: Cosmopolitan

Izvor: besnopile.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader