Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lice

Počnite na vreme: 6 načina da se zauvek rešite celilita

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Recite "zbogom" pomorandžinoj kori uz pomoć ovih trikova koje treba primeniti već ove jeseni....

Veliki broj žena u borbu s celulitom kreće tek na jesen i zatim celo leto jadikuje zbog neuspelih rezultata i novca koji su bacile. Ako želite da se rešite celulita ili da ga barem značajno smanjite, važno je razmišljati strateški i na vreme preduzeti mere kojih ćete se pridržavati barem šest meseci.

Iskoristite nadolazeću jesen i zimu za čišćnje organizma i taktike protiv celulita koje uvek pale!

1. Sunđer za telo

Dobra cirkulacija vrlo je važna za smanjenje celulita, a sunđer za telo jedan je od najvažnijih alata u borbi protiv ovog napasnika. Svaki dan dobro istrljajte butine i to u smeru od kolena prema stomku i već za nekoliko nedelja uživajte u lepšem pogledu na svoju guzu i noge.

2. Anticelulitni gel i krema

Naravno, gelovi i kreme za celulit ne mogu ukloniti paklenu "pomorandžinu koru" s vaših butina, ali je svakako mogu učiniti manje vidljivom. Svakodnevno korištenje ovih preparata donosi više pozitivnih rezultata: glatak izgled butina, negovanu kožu i svakodnevnu mini masažu koju izvodite pri svakom nanošenju.

3. Žuti ili zeleni čaj

Unošenje velike količine vode svakako će vam pomoći u borbi protiv celulita, a ako svakog dana popijete i litru rashlađenog žutog ili zelenog čaja, rezultati će biti još upečatljiviji. Zeleni i žuti čaj izbaciće loše stvari iz vašeg organizma te ga pročistiti, a osim bolje probave, doneće vam i lepši izgled u gaćicama, ali i bikiniju.

Izvor: Cosmopolitan

4. Borovnice

Borovnice su prepune antioksidansa i izvrsne za kožu i krvne sudove, pa probajte da ih konzumirate barem nekoliko puta nedeljno umesto omiljenih slatkiša ili međuobroka. Rezultat bi vas mogao oduševiti.

5. Vežbe za butine i guzu

Svaki dan odvojite barem deset minuta te ih posveti izvođenju vežbi za butine i guzu. Pravilnim izvođenjem vežbi, salo s tih "kritičnih" područja brzo će se otopiti, a s njime i celulit.

6. Pravilna ishrana

Nije teško, niti komplikovano - puno povrća, vlakana i proteina, a malo nezdravih masnih jela, brze hrane i šećera.

Izvor: index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader