Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lice

12 stvari koje morate da znate ako želite veštačke trepavice

Autor Vvasiljevic
Autor Vvasiljevic

I kako će one promeniti vašu rutinu ulepšavanja...

Veštačke trepavice su odličan izbor ukoliko želite da istaknete oči i odmorite se od šminkanja. Čak i bez maskare ove sitne ekstenzije učiniće da izgledate doterano i glamurozno. Nakon što jednom iskusite lepotu dugačkih trepavica, nikada više nećete želeti da ih se odreknete. Međutim, pre nego što se odlučite na ovaj korak, pročitajte 12 novina koje će trepavice uneti u vaš život...

#Trajne trepavice nisu ništa na šta ste do sada navikle. One nisu u snopovima, niti se mogu staviti u jednom potezu. Ekstenzije moraju da se nadograde kod kozmetičara, koji jednu po jednu "dlaku" lepi na vaše prirodne trepavice. Uz adekvatnu negu i održavanje, ove trepavice mogu izdržati do 4 nedelje pre nego što počnu da se odlepljuju i spadaju, nakon čega će vam biti potrebna korekcija.

# Kada se odlučite za nadogradnju, morate doneti dve važne odluke. Kojeg materijala će biti vaše trepavice i koja dužina je idealna za vas? Kada je u pitanju materijal, možete se odlučiti za trepavice od nerca, svile ili neke druge sintetike, od čega će i zavisiti cena usluge u salonu. Nakon toga, pametno izaberite gustinu i dužinu kako bi za svaku situaciju u kojoj se nađete izgledali adekvatno. (Previše dugačke trepavice nisu uvek poželjne na poslu)

via GIPHY

# Ukoliko želite duže ekstenizije, moraćete uraditi i gušće, kako bi vam se oči zaista istakle na pravi način.

#Moraćete da mirujete par sati nakon nadogradnje. Preporuke koje ćete dobiti od strane kozmetičara jesu da pokašate da se ne znojite, plačete, plivate, kao i da izbegnete umivanje najmanje 12 časova nakon stavljanja trepavica, kako bi se lepak dobro osušio. Na ovaj način, sem što će vam nadogradnja duže trajati, sprečavate i pojavu crvenila ili iritacije na očima. 

# Veštačke trepavice moraju da se koriguju nakon nekoliko nedelja, što sigurno košta skuplje od kupovine maskare.

# Nadogradnja trepavica će vam uštedeti vreme koje ste inače trošile na šminkanje. Maskaru ne bi trebalo stavljati, jer može da ošteti ekstenzije, ali vam ona više neće biti ni potrebna, kao ni ajlajner.

via GIPHY

# Ukoliko se ipak odlučite da ga stavite, trepavice će vam biti ogromna smetnja. Takođe, skidanje šminke sa kapaka može da izazove oštećenje lepka ili kidanje trepavica.

# Može se desiti da dobijete iritaciju očiju nakon tretmana.

# Nakon što jednom nadogradite trepavice, nikada više nećete biti zadovoljni svojom prirodnom dužinom, zbog čega ćete postati navučeni na ovaj "veštački" loook, bez obzira na cenu i neprijatnosti koje ektenzije mogu izazvati.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader