Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lice

Izbegavajte: Mnogi su savetovali da je sjajan mejk ap trik, a on samo šteti vašoj koži!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Mala greška velikih majstora...

Moramo priznati da je naša svakodnevna rutina poprilično užurbana, stoga nam je dugotrajan izgled mejk apa veoma važan. Ipak, kako bi to postigli, često se oslonimo na rešenja koja i nisu baš najbolja za zdravlje naše kože, a o čemu je tačno reč, otkrijte u nastavku!

Kada je mejk ap u pitanju, najčešće težimo ka tome da naš izgled bude besprekoran i najvažnije od svega - dugotrajan. Budući da se uglavnom šminkamo pre nego što krenemo da obavljamo sve obaveze koje se nalaze na našem dnevnom rasporedu, izrazito nam je važno da naš uloženi trud u mejk ap bude postojan tokom celog dana. Međutim, naša želja za lepim izgledom koji će preživeti sve dnevne obaveze nas često navede na trikove koje naša koža nikako ne podnosi, štaviše - mrzi ih.

Jedan od njih je i fiksiranje mejk apa lakom za kosu. Iako je reč o "triku" koji je poprilično popularan na filmskim setovima, to ne znači da ga naša koža odobrava.

Povezane vesti

Ovakav način zamene fiksatora lakom za kosu dovodi do toga da je vaša koža dodatno osušena, te razne hemikalije koje se nalaze u ovakvim proizvodima dodatno mogu začepiti pore kože, a što uglavnom rezultira raznim upalama kojih se kasnije zaista teško možete rešiti.

Iako nam se ponekad čini kao mnogo jednostavnije rešenje korišćenje proizvoda koji se nalaze u našoj neposrednoj blizini, uvek imajte na umu da je zdrava koža zapravo beauty imperativ kojem primarno treba da težimo. Fiksatori su uvek bolje rešenje ako želite osigurati dugotrajnost vašeg mejk ap looka, kao i proizvodi čije su formule nešto kvalitetnije.

Povezane vesti

Izvor: Fashion.hr


Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader