Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lice

Najčešća greška u mejk apu tokom vrelih dana!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Izbegnite je i imajte savršen mejk ap na visokim temperaturama...

U letnjim danima definitivno vredi pravilo "manje je više". 

Ipak, izuzetno je bitno znati i koje proizvode odabrati. Ako mislite da možete koristiti isti mejk ap leti i zimi, nažalost, moramo vas obavestiti da to nije slučaj. 

Zbog pojačanog znojenja, teški puderi i svi proizvodi s jačom prekrivnom moću uvlače se u sve borice na vašem licu te nakon nekog vremena počinju isticati vaše pore.

Upravo zbog toga biste u ovim vrućim danima trebalo češće da posežete za BB kremom ili nekim lakšim puderima, a korektorom prekrijete eventualne jače nedostatke. 

Povezane vesti

Takođe, jedna od najvažnijih stvari koju mnoge žene zaboravljaju je prajmer. Ovaj proizvod je temelj za dobar mejk ap, a leti posebno ne bi trebalo da ga preskačete. 

Odaberite neki s matirajućim efektom kako bi znoj teže mogao probiti kroz njega te kako bi ostatak mejk apa duže izdržao. 

Ako mislite da će to biti previše proizvoda na vašem licu na tako visokim temperaturama, poslušajte savet šminkera velike Bijonse, Sir Džona i preskočite nanošenje kreme pre šminkanja. Umesto njom, zaštitite svoje lice BB kremom koja sadrži SPF. 

Povezane vesti

Izvor: Index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader