Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lice

Trikovi: Kako da izaberete savršenu nijansu korektora?

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Velika moć male bočice...

Evo kako da izaberete savršenu nijansu korektora, i zašto će se možda ispostaviti da ipak morate da kupite dva.

Nije lako izabrati savršenu nijansu korektora. U zavisnosti od toga da li planirate da ga koristite samo ispod očiju, ili i na drugim delovima lica, već prema potrebi, možda ćete morati malo da promenite "pristup".

Donosimo vam tri korisna saveta koji će vam pomoći da izaberete savršenu nijansu i izvučete najbolje iz ovog korisnog proizvoda!

1. Nijansu uvek testirajte na ključnoj kosti. Pošto na licu i vratu često imate proizvode za zaštitu od sunca, ili šminku, nećete moći lepo da odredite nijansu. Zato je najbolje da na dekolteu uporedite da li konkretna nijansa korektora odgovara tonu vaše kože.

Povezane vesti

2. Ako želite da prikrijete podočnjake, birajte malčice svetliju nijansu i nanesite je oko unutrašnjeg ugla oka i tik ispod očiju.

3. Da biste pokrili bubuljice ili neke sitnije nepravilnosti na koži lica, potreban vam je korektor u nijansi koja potpuno odgovara tonu vaše kože, tako da dobijete besprekoran "finiš".

Dakle, ako korektor koristite samo za pokrivanje podočnjaka, kupite onaj koji je za nijansu svetliji od tona vaše kože, a ako planirate da njime pokrivate i bubuljice - biće vam potreban i jedan koji se savršeno podudara sa bojom vašeg tena.

Povezane vesti

Izvor: Mondo.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader