Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lice

Ovaj beauty proizvod je obavezan za svaku žensku torbu!

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

A vi ga sigurno niste nosile...

Ženske torbice su prava mala skladišta. U njima ćete osim mobilnog telefona, novčanika i ključeva verovatno naći i neverovatne količine mejk ap beauty proizvoda. Od ruža za usne i pudera, preko laka za nokte i kreme za ruke, pa sve do acetona. A u uverenju da im je sve to potrebno, mnoge žene spremne su svakodnevno nositi torbice koje teže po nekoliko kilograma.

Ipak, istina je da vam je u torbici koju nosite svaki dan potreban samo jedan beauty proizvod. Reč je o šamponu za suvo pranje zahvaljujući kojem ćete uvek imati urednu frizuru i koji je pravi spas za zaposlene žene koje su uvek u žurbi.

Oni su genijalno brzopotezno rešenje za situacije kad jednostavno nemate vremena oprati i osušiti kosu, a ne želite ostaviti dojam neuredne osobe koja ne vodi brigu o svom izgledu. Osim što će začas rešiti problem masnog korena, kosi će u jednom potezu dati teksturu i volumen te u trenu osvežiti frizuru.

Povezane vesti

Ipak, ne preporučuje se da se prečesto koristi jer njegova svrha nije da zameni pranje kose, već da vas spasi u kriznim situacijama kada to ne stignete napraviti.

Povezane vesti

Izvor: Index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader