Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lice

Tri stvari koje svakodnevno koristite, a niste ni svesni koliko štete vašoj koži

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

Čistite i negujete kožu svakodnevno, pazite na ishranu, ali vas i dalje nervira konstantna pojava bubuljica i mitisera koji su, čini se, izraženiji nego ikada. Nažalost, nije dovoljno da vodite računa samo o ishrani i higijeni. ...

Ove 3 većina nas svakodnevno koristi, a da nismo ni svesni koliko štete našoj koži:

Jastučnica

Redovno menjanje jastučnice veoma je važno za čistoću lica. Tokom noći mrtve čestice kože same se odstranjuju sa lica u velikoj količini, a završavaju upravo na jastučnici. Kako ne biste noćima spavale na površini punoj bakterija, savetujemo vam da jastučnicu promenite dva puta nedeljno.

Povezane vesti

Tastatura kompjutera

Ne biste verovale, ali tastatura može sadržati i do 20 hiljada puta više bakterija od daske na WC šolji! Sam ovaj podatak trebao bi vam biti dovoljan znak upozorenja da tastaturu čistite barem jednom nedeljno kako zbog neprestanog kontakta ruku s njom i licem ne biste završile sa upalnim bakterijskim procesom akni.

Povezane vesti

Mobilni telefon

Osim zbog bakterija, preduga upotreba mobilnog telefona nije dobra za vašu kožu i zbog zračenja koje može uzrokovati prerano starenje. Takođe, kada koristite mobilni u tamnijoj prostoriji, što je više moguće smanjite osvetljenost ekrana kako ne biste škiljile i tako podsticale stvaranje bora oko očiju.

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader