Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lice

Koji su uzroci stanjivanja i opadanja trepavica?

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Nekoliko faktora utiče na to.

"Probala sam bademovo ulje ali nema efekta", "Koristim ricinusovo ulje, zadovoljna sam", "Da li zaista postoji nešto za rast trepavica?"... Sve su to najčešći komentari i pitanja kada je reč o rastu trepavica.

Činjenica je da svaka žena voli guste i duge trepavice jer zaista odaju poseban utisak i ne kaže se za džabe da se ženski šarm svodi na to da se nekoliko puta trepne. Ipak, najlakše je opredeliti se za nadogradnju trepavica koja se pruža u gotovo svakom kozmetičkom salonu, ali mnoge žene ne vole veštački efekat koji ona može stvoriti.

Da li ste ikada primetile da su vam se trepavice proredile ili da ste uočile njihovo opadanje?

Otkrivamo vam koji uzroci dovode do toga da se trepavice stanje i gube.

Povezane vesti

Pre svega, mnogo razloga utiče na rast dlake na telu čoveka. Kada se oni naruše, dolazi do njihovog opadanja, što svakako ne volimo kada se to dešava na mestima gde su nam potrebne - poput obrva i trepavica. Samim tim, treba da znate da ishrana osim vitke linije i zdravlja, utiče u mnogome na kožu i lepotu. Nepravilna ishrana može biti uzrok opadanja trepavica, kao i stres, nedostatak vitamina, nekvalitetna kozmetika, ali i genetska predispozicija.

Kada se svi ovi uzroci udruže, što je prava retkost, trepavicama je potreban dug oporavak i regeneracija. Postoje prajmeri u različitim drogerijama, ali oni ne mogu dati potpuno lekovito dejstvo koje je potrebno. Serum za trepavice je idealan izbor. On će dubinski prodrati do korena i pružiće adekvatnu negu, kao i brojne prirodne maske o čijim receptima smo već pisali.

Svi koji su se našli u nezavidnoj situaciji i bili primorani da oporave trepavice nakon nadogradnje, znaju koliko je serum delotvoran i koliko brzo ostvaruje svoje dejstvo. 

Izvor: Cosmopolitan.rs

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader